Sagene Avis

Miljøpolitiker og Gruten-sjef – men også tidligere norgesmester

Mester i tennis: Siri Mittet fra Ålesund med NM-gull fra tennis innendørs, i 1991. Foto: SYNNE CHRISTIANSEN

Nå håper hun på at det lokale idrettslaget på årsmøtet vil stemme for å få favorittsporten på timeplanen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 14.02.2017 kl 08:30

SAGENE: Sagene IF har et stort hjerte og et bredt forhold til nærmiljøet. Når en pappa tok opp tennis som forslag til ny idrett, kunne ikke Vibeke Thiblin og resten si nei.

– Det var en pappa som spilte med sønnen på Voldsløkka, og dette skapte stor interesse blant sønnen og hans venner. Dette fortalte han til oss. Vi vil jo være en klubb som kan tilby noe til de fleste, så nå er det tennis på agendaen, sier Thiblin.

LES OGSÅ: Idrettslaget har 1500 medlemmer og én garderobe

Norgesmester i Tennis

Det bor en norgesmester i tennis i Bydel Sagene. Hun heter Siri Mittet og er ogs grunnleggeren bak Gruten AS - som lager nye verdier av byens kaffeavfall. Siri er også lokalpolitiker i MDG i Bydel Sagene. ¨

1991 var året hun spilte for og gikk helt til topps i norgesmesterskapet. Nå håper hun flere vil begynne med tennis.


– Det er utrolig gøy at Sagene IF tar opp dette. Jeg og Vibeke (ref. Thiblin) har snakket en del om tennis, så jeg har nok hatt en finger med i spillet. Jeg håper alt går i orden, sier Mittet.

Årsmøte 30. mars

Tennis er altså en av sakene som blir tatt opp på Årsmøtet 30. Mars. Det vil være på Samfunnshuset, og Sagene IF oppfordrer alle medlemmer til å møte opp, skriver de på sine hjemmesider.

– De siste årene har Sagene IF økt i medlemstall og dette skaper utfordringer i organisasjonsutviklinga. Desto viktigere er det at medlemmer deltar på årsmøtet, sier Vibeke Thiblin.

I tillegg vil det bli valgt ny leder og nestleder, avdelingsrepresentanter, kontrollkomite og valgkomite. Alle nye forslag og saker vil også bli behandlet på møtet.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...