ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Miljøpolitiker og Gruten-sjef – men også tidligere norgesmester

Mester i tennis: Siri Mittet fra Ålesund med NM-gull fra tennis innendørs, i 1991. Foto: SYNNE CHRISTIANSEN

Nå håper hun på at det lokale idrettslaget på årsmøtet vil stemme for å få favorittsporten på timeplanen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 14.02.2017 kl 08:30

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Sagene IF har et stort hjerte og et bredt forhold til nærmiljøet. Når en pappa tok opp tennis som forslag til ny idrett, kunne ikke Vibeke Thiblin og resten si nei.

– Det var en pappa som spilte med sønnen på Voldsløkka, og dette skapte stor interesse blant sønnen og hans venner. Dette fortalte han til oss. Vi vil jo være en klubb som kan tilby noe til de fleste, så nå er det tennis på agendaen, sier Thiblin.

LES OGSÅ: Idrettslaget har 1500 medlemmer og én garderobe

Norgesmester i Tennis

Det bor en norgesmester i tennis i Bydel Sagene. Hun heter Siri Mittet og er ogs grunnleggeren bak Gruten AS - som lager nye verdier av byens kaffeavfall. Siri er også lokalpolitiker i MDG i Bydel Sagene. ¨

1991 var året hun spilte for og gikk helt til topps i norgesmesterskapet. Nå håper hun flere vil begynne med tennis.

ANNONSE

– Det er utrolig gøy at Sagene IF tar opp dette. Jeg og Vibeke (ref. Thiblin) har snakket en del om tennis, så jeg har nok hatt en finger med i spillet. Jeg håper alt går i orden, sier Mittet.

Årsmøte 30. mars

Tennis er altså en av sakene som blir tatt opp på Årsmøtet 30. Mars. Det vil være på Samfunnshuset, og Sagene IF oppfordrer alle medlemmer til å møte opp, skriver de på sine hjemmesider.

– De siste årene har Sagene IF økt i medlemstall og dette skaper utfordringer i organisasjonsutviklinga. Desto viktigere er det at medlemmer deltar på årsmøtet, sier Vibeke Thiblin.

I tillegg vil det bli valgt ny leder og nestleder, avdelingsrepresentanter, kontrollkomite og valgkomite. Alle nye forslag og saker vil også bli behandlet på møtet.

LES OGSÅ:

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE