ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Musikkprosjekt slippes 20.desember

– Det vi gir er kjærlighet

Korene Signatur og Retro har slått seg sammen i samarbeid om et noe annerledes musikkprosjekt. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

– I høst har to Oslo-kor gått sammen om et noe spesielt musikkprosjekt knyttet til en ny jule- og koronainspirert sang. Og de har fått med seg både Hans Marius Hoff Mittet og Monica Hovland som solister.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.12.2020 kl 15:08

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

BJØLSEN: Som følge av nedstengning i Oslo ble korene Signatur og Retro invitert til et uvanlig musikkprosjekt. Korene har med seg solistene Hans Marius Hoff Mittet og Monica Hovland, og 20.desember kommer det ferdige musikkprosjektet.

De færreste av deltakerne hadde vært med på et lignende prosjekt tidligere.

– Alle bidrag er spilt inn på medlemmenes egne mobiltelefoner. Vi som har vært med er stolte av resultatet, og håper at flest mulig får sjansen til å se videoen, men aller mest høre den flotte sangen vi har fått være med på å få frem, skriver korene i en pressemelding.

Hans Marius Hoff Mittet er solist i musikkprosjektet Foto: Heiko Junge / NTB

Sangen «Det vi gir» er helt ny og handler om situasjonen rundt julen 2020, hvor mange ikke får være sammen med alle vi er glade i. Korets medlemmer har måttet spille inn sitt bidrag til låtene med sin egen mobiltelefon.

ANNONSE

– Målet var å gjøre en innspilling av en ny sang, skrevet av Andre Storeng. Målet var ambisiøst, og gikk ut på å klare å lage en innspilling og video av sangen Det vi gir, hvor budskapet er at vi alle er med på å bidra til en bedre fremtid gjennom å følge myndighetenes råd om å begrense kontakt med andre.

Solist Monica Hovland. Foto: Privat

Videoen består av 150 lydfiler, 50 korsangere, 7 barn, 2 solister og en håndfull musikere. Videoen slippes 20. desember, og den kan du se her i Sagene Avis!

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE