Sagene Avis

Musikkprosjekt slippes 20.desember

– Det vi gir er kjærlighet

Korene Signatur og Retro har slått seg sammen i samarbeid om et noe annerledes musikkprosjekt. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

– I høst har to Oslo-kor gått sammen om et noe spesielt musikkprosjekt knyttet til en ny jule- og koronainspirert sang. Og de har fått med seg både Hans Marius Hoff Mittet og Monica Hovland som solister.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.12.2020 kl 15:08

BJØLSEN: Som følge av nedstengning i Oslo ble korene Signatur og Retro invitert til et uvanlig musikkprosjekt. Korene har med seg solistene Hans Marius Hoff Mittet og Monica Hovland, og 20.desember kommer det ferdige musikkprosjektet.

De færreste av deltakerne hadde vært med på et lignende prosjekt tidligere.

– Alle bidrag er spilt inn på medlemmenes egne mobiltelefoner. Vi som har vært med er stolte av resultatet, og håper at flest mulig får sjansen til å se videoen, men aller mest høre den flotte sangen vi har fått være med på å få frem, skriver korene i en pressemelding.

Hans Marius Hoff Mittet er solist i musikkprosjektet Foto: Heiko Junge / NTB

Sangen «Det vi gir» er helt ny og handler om situasjonen rundt julen 2020, hvor mange ikke får være sammen med alle vi er glade i. Korets medlemmer har måttet spille inn sitt bidrag til låtene med sin egen mobiltelefon.


– Målet var å gjøre en innspilling av en ny sang, skrevet av Andre Storeng. Målet var ambisiøst, og gikk ut på å klare å lage en innspilling og video av sangen Det vi gir, hvor budskapet er at vi alle er med på å bidra til en bedre fremtid gjennom å følge myndighetenes råd om å begrense kontakt med andre.

Solist Monica Hovland. Foto: Privat

Videoen består av 150 lydfiler, 50 korsangere, 7 barn, 2 solister og en håndfull musikere. Videoen slippes 20. desember, og den kan du se her i Sagene Avis!

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...