Sagene Avis

Ble overrasket med stor sjekk:

Nå får ungdommene mer plass til å henge

Kundevalgt i Gjensidigestiftelsen, Gunhild Gaara, trenerveileder fotball og leder for fotball på fritidsordningen, Pak Ling Li, daglig leder Vibeke Thiblin og rekrutteringsleder Audun Vagleng. Foto: Janina Lauritsen

– For oss er det viktig å gi Sagene IF denne oppmerksomheten, for å anerkjenne det arbeidet som legges ned i å skape et bra aktivitetstilbud til ungdommen, sier Gjensidigestiftelsen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 14.12.2020 kl 18:40

VOLDSLØKKA: Sagene IF har søkt hos Gjensidigestiftelsen om midler til å gjøre om to av møterommene i klubbhuset til et sted hvor ungdommen kan være.

Da trenger de både møbler, spill/aktiviteter og forskjellig utstyr for å komme i gang. Gladnyheten før jul er at stiftelsen har innvilget søknaden deres på 300.000 kroner!

Sagene Avis fikk bli med da Gjensidigestiftelsen overrasket Sagene IFs daglige leder, Vibeke Thiblin, med den store sjekken.

– Dette er det meste vi har fått noensinne. Dette var gøy, en veldig fin julepresang, sier en fornøyd og overrasket Thiblin.

– Anerkjenne arbeidet som legges ned

Gjensidigestiftelsen gir i sin siste utlysning «Et sted å henge» totalt 60 millioner kroner, til å etablere og oppgradere eksisterende hus og lokaler slik at de egner seg for aktiviteter og treffsteder for ungdom.

– Grunnen til at nettopp dette prosjektet får støtte er fordi de vil tilby ungdom i bydelen et sted å henge på fredagskveldene, noe som er et stort ønske og behov hos ungdommen i dag. For oss er det viktig å gi Sagene IF denne oppmerksomheten, for å anerkjenne det arbeidet som legges ned i å skape et bra aktivitetstilbud til ungdommen, sier Gunhild Gaara, kundevalgt i Gjensidigestiftelsen.

I Oslo er Sagene IF ett av ti prosjekter som får til sammen 5.022.594 kroner i støtte nå før jul. I alt har Gjensidigestiftelsen delt ut rundt 235 millioner til prosjekter rundt om i Norge i 2020.

Gjensidigestiftelsen gir støtte til samfunnsnyttige formål innenfor områdene trygghet og helse. Målet er at flest mulig skal leve gode liv i et trygt samfunn. De har åpne utlysninger hvert år, hvor frivillige lag og foreninger, frivilligsentraler og interkommunale friluftsråd kan søke om støtte.


– Håper vi får med foreldre

Det er få tilbud for ungdommer sier Thiblin, og hun mener det er mye bedre at de kommer til klubbhuset i stedet for å henge på storsenteret.

– Vi håper vi får med oss foreldrene også, så vi slipper å ta oss av alt selv. Da kan de være her, ta en kaffe og være litt sjef.

Sagene IF vil også ha med seg ungdommer til å jobbe, og som kan holde litt i tilbudet.

Daglig leder Vibeke Thiblin ble overrasket med en sjekk på 300.000 kroner Foto: Janina Lauritsen

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...