ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Nå får vi se hva vi er laget av!

Henning Tønsberg Andresen, som kom til Skeid fra VIF 2 før jul, men som før det spilte i Lyn, har imponert Jonny Olsen.

KOMMENTAR: – Etter fire spilte kamper i serien kan man trygt si at seriestarten har vært fabelaktig. Så får vi se - seks av lagene vi møter før sommerferien har ambisjoner om opprykk!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2017 kl 15:03

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

Etter fire spilte kamper i serien kan man trygt si at seriestarten har vært fabelaktig for oss som har hjertet i Skeid.

For sesongen har startet forrykende. Fire strake seiere mot henholdsvis Nybergsund (1-0 borte), Vålerenga 2 (2-0 hjemme), Asker (3-0 borte) og Brumunddal (2-0 hjemme) har gitt oss full pott og 12 poeng av 12 mulige i serien. Kun HamKam ligger foran oss på tabellen på en hårfint bedre målforskjell. I tillegg avanserte vi til 2.runde i cupen etter 1-0 hjemme mot Lyn i 1.runde.

Livet smiler for tiden til oss Skeidsupportere!

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var fryktelig spent før sesongstart. I et tidligere innlegg i Nordre Aker Budstikke snakket jeg om at jeg var usikker på om vi ville være et topplag denne sesongen, basert på spillerne vi har mistet og usikkerhet rundt de nye spillerne.

Foreløpig kan det se ut som jeg må spise ordene mine. De nye spillerne har levert varene, flere av de har spilt seg til fast plass på laget og har virkelig gjort en strålende innsats for å heve laget.

ANNONSE

Det er vanskelig å trekke frem navn, men skal jeg trekke frem noen av nykommerne så er jeg personlig meget imponert over Mads Andersen og Henning Tønsberg Andresen.

Førstnevnte har virkelig gjort sakene sine bra i midtforsvaret i Mansour Gueyes skadefravær, mens Tønsberg Andresen har spilt seg inn i trioen på midten, som akkurat nå består av tre unge, men svært ivrige og hardtarbeidende gutter i nevnte Tønsberg Andresen samt Jens Rongved og Hassan Yusuf.

På benken lurer det flere spennende nykommere, lystne på å kjempe seg inn i laget. Ørjan Hopen er et velkjent navn for alle som har fulgt med på norsk fotball en stund, mens en spiller som Johannes Nunez har levert to gode innhopp i det siste.

Hittil har vi levert. Men, jeg mener det er NÅ vi får se hva laget er laget av!

For i de siste åtte seriekampene før sommerferien har vi denne rekken: Finnsnes (B), Grorud (H), Kjelsås (B), HamKam (H), Raufoss (B), og KFUM (H).

ANNONSE

Seks av disse lagene har ambisjoner om opprykk, og i tillegg møter vi naborival Kjelsås som alltid elsker å stikke kjepper i hjulene på oss. I tillegg tror jeg Follo kommer til å klatre på tabellen, og kan virkelig gi oss motstand i siste kamp før sommerferien.

Vi har hatt en strålende sesongstart. Det kan ingen ta fra oss. Men den kommende rekken med kamper vil avgjøre hvorvidt vi kjemper om opprykk etter sommeren eller om vi er akterutseilt.

Jeg håper selvfølgelig på det første.

Jonny Olsen
Skeidoksene

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE