ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Nå kan de smile hele veien til «butikken»

Skeids evigunge supportere stiller opp på pantedugnad. Foto: Skeid

Klubben fikk opp et lite hus ved idrettsanlegget der man kan dumpe pant. Det var nok lurt.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2021 kl 09:20

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

NORDRE ÅSEN: Daglig leder i Skeid, Daniel Holmeide Strand, sa til Nordre Aker Budstikke før jul at klubben nå tenkte nytt, for å inn mer penger til driften av den store fotballklubben på Nordre Åsen.

– Nå er endelig pantehytta ferdig. Så håper vi på at så mange som mulig legger igjen panteflasker og bokser her. Vi er så heldige å ha en gjeng med gode medhjelpere i klubben, en gjeng pensjonister, som har tatt på seg ansvaret med å omsette panten til inntekter for klubben, sa Holmeide Strand, og som oppfordret spillerne til å ta med eventuelt tomgods på vei til trening, og få det inn i hytta.

Les også:

Nå tømmer Skeids evigunge gode medhjelpere hytta denne uka. Og det nok en god idé å sette opp et pantehus, nå kan klubben smile, og heldigvis trenger de ikke putte alle flasker og bokser inn i panteautomatene. Panten hentes av budbil og kjører til Infinitum. Der veies sekkene, og Skeid får utbetalt panten etter vekta.

Gode Skeid-medhjelpere kan smile hele veien til «butikken» Foto: Skeid

ANNONSE

– Totalt tolv stappfulle sekker er første fangst så langt i boden. Nå legger vi ut bilde av alle posene, og så kan folk tippe verdien av pantet. Vi skal sette opp en premie også. Det er nok noen flere sekker som ikke er sortert ennå på bildene. Dette har blitt en suksess, kan daglig leder i Skeid, Daniel Holmeide Strand slå fast.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE