Sagene Avis

Nå kan du ta tacofredagen her i stedet

TACO: Anneli Sande og Tom Toshio Kagge serverer fredagstaco. Foto: Privat

Er du lei den vanlige tacofredagen uke etter uke? Her kan ungene danse mens de voksne skravler, leser eller bare slapper av med tacolefsa.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 09.01.2019 kl 16:33

SAGENE: Gramstua, kaféen ved Klatreverket og Myrens Sportssenter, inviterer alle til å spise fredagstacoen sammen med dem.

– Vi har lagt det ned på en barneprofil, siden jeg er mor til en gutt på sju. Men tacofredagen er for alle, sier eier av Gramstua, Anneli Sande, til Sagene Avis.

Og hvis det kommer mange barn skrur de opp musikken og lar barna danse.

Ønsker at Gramstua skal være et sted for fellesskap

«Det er et faktum at mange av oss spiser middagen alene, men hvorfor ikke spise sammen innimellom? Selv er jeg alene-mamma og fredager blir som oftest i sofa'n med pjokken på 7 år (og gjerne litt skjerm-tid). Vi er glad i det, men innimellom kunne det være fint å henge med litt andre voksne og la pjokken henge litt med andre barn før man runder av kvelden og finner veien hjem etter en lang dag og uke.» skriver Gramstua på sin Facebook-side.

Barn eller ikke barn - invitasjonen er like mye til gjester uten barn, til studenter, enslige voksne eller venner som vil kose seg med tacoen utenfor hjemmet.


– Jeg ønsker at dette ikke bare skal være et sted hvor folk kommer for å spise parallelt, men kan komme og spise sammen med andre uansett om man kjenner hverandre eller ikke. Jeg vil at arrangementene våre skal være et fellesskap, jeg vil skape et treffsted for ulike folk. Det er drivkraften som ligger i bunnen, sier Sande og fortsetter:

Tacofredag blir hver fredag fra 16-19. Der får du en lefse med fullt tacoinnhold til 99 kroner. Etter hvert håper hun på å kunne utvide åpningstidene med et litt mer voksent program, da med allkoholservering og gullrekka til tacoen.

– Ta gjerne med raggsokker

Det er ikke forventet at man er veldig sosial, selv om man kommer hit. Man kan gjerne sitte og lese, men Gramstua har langbord og store bord som kan bety at man kan komme til å sitte med noen man kanskje ikke kjenner fra før. Men på fredagstaco har jo folk kanskje noe til felles? Arbeidsuken er over, fredagsfølelsen er på plass og man er sulten på taco! Gramstua håper også på hygge og fellesskap blant folk som er tilknyttet lokalmiljøet og som vil koble seg litt på andre mennesker i ro og mak i et lavterskeltilbud.

«Ta gjerne med raggesokker hvis du vil sette ifra deg skoene ved inngangsdøra. Ja, og det er viktig og fint om dere melder dere på her på face slik at vi vet hvor mange som kommer til middag. Mange eller få - vi tar det som det kommer. Velkommen!» står det på Facebook-siden.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...