Sagene Avis

Sagene Avis

Nå starter malingen av barnehagen

THOR OLSENS BARNEHAGE: Nå skal barnehagen endelig males Foto: Privat

En måned etter at Thor Olsens barnehage egentlig skulle vært ferdig malt, starter malerfirmaet med jobben.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SANDAKER: Før sommeren satte Omsorgsbygg Oslo KF (OBY) i gang med å pusse opp fasaden til den ene bygningen, også kalt Murvillaen, i barnehagen.

Foreldrene ble lovet at fasaden skulle pusses opp i sommer, mens barnehagen var stengt, og være ferdig i ny drakt til barna kom tilbake etter sommerferien. Nå har det gått nesten en måned etter semesterstart, stillasene står der fortsatt, men bygningen er ikke malt.

Foto: Privat

– Det ser ut som man har pusset fasaden, men maling har fortsatt ikke blitt igangsatt. Det sies at OBY har problemer med malerfirmaene og at de nå er i dialog med malerfirma nr 3! Situasjonen er lite holdbar både for barn og voksne. Det både ser trist ut – hvilket signal sender dette til høstens nye barnehagebarn – og det er også en HMS-risiko ved at mange små barn ferdes rundt store stillaser og andre gjenstander som kan være farlige for dem, sa Gro Elin Hansen, forelder og medlem av FAU i Thor Olsens barnehage, da Sagene Avis skrev om barnehagen 2. september.

Nå skal barnehagen endelig males.

- Malerarbeidene starter mandag førstkommende. Det er høysesong for denne type arbeider nå, sier kommunikasjonssjef i Omsorgsbygg, Marte Svenneby, som fortsatt ikke kommenterer hvorfor det har tatt så lang tid og hvorfor de har vært i dialog med så mange malerfirmaer.

Foto: Privat

Foto: Privat

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...