Sagene Avis

– Når har de ansvarlige tenkt å gjøre noe med dette?

Gangfeltet i Vitaminveien, opp mot Grefsenveien. Foto: LESERBILDE

– Oppmerkingssesongen er ferdig for i år, svarer Bymiljøetaten om gangfeltet ved Storo.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 15.12.2020 kl 10:23

STORO: Det er tidvis stor trafikk av både harde og myke trafikanter ved Storo i Grefsenveien og i Vitaminveien, hvor også Storo Storsenter ligger.

En av våre lesere er svært bekymret for mangel på oppmaling av gangfeltet i Vitaminveien, opp mot rundkjøringen på Storolokket, og legger ved bilde av situasjonen (se over).

Ulykkesutsatt

– Med tanke på tidligere alvorlige ulykker med fotgjengere ved Storo, så registrerer jeg mangelfull oppmerking av fotgjengerfelt i området. Når har de ansvarlige tenkt å gjøre noe med dette? skriver leseren.

I det samme området ble fotgjengere skadet i ulykker med lastebiler i august i år og i 2018.

I november 2010 ble en kvinne i slutten av 20-årene, som var i ferd med å krysse Vitaminveien nedenfor Storokrysset med barnevognen, påkjørt og drept av et vogntog i denne overgangen.

Bymiljøetaten svarer

– Oppmerkingssesongen er ferdig for i år, og vil starte igjen når værforholdene tillater det på våren.
Vi takker for leserhenvendelsen, og gir beskjed om at dette gangfeltet skal oppmerkes førstkommende sesong, svarer Bård Eion Flaen, senior kommunikasjonsrådgiver i Bymiljøetaten.

Vi spør opp igjen, om det at det har skjedd dødsulykke i dette gangfeltet tidligere har vært hensyntatt i avgjørelsen.

– Gangfelt vedlikeholdes ved behov, vanligvis en gang per år så langt våre tildelte midler rekker.
Vedlikehold utføres i perioden mai til november. Det er mulighet for tidligere oppstart om våren dersom det er bra vær. Det gjeldende gangfelt er bestilt for utførelse så snart forholdene tillater, presiserer Bymiljøetaten.

NB! I november i fjor stilte Knut Arild Hareide og kona Lisa Maria opp i Storokrysset med Nordre Aker Budstikke, etter at sønnen på fire år nesten ble kjørt ned i en dårlig oppmerket fotgjengerovergang i den andre enden av Storokrysset. Det førte til at overgangen ble malt opp igjen av Statens Vegvesen, til tross for at det var vinter. Hareide ble samferdselsminister i januar i år.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...