Sagene Avis

Nedgang i smittetilfeller i bydelen

Oversikt over Oslo sett fra Ekeberg. Du ser Grønland, høyblokkene på Enerhaugen, Sinsen, Sagene og Nydalen. Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB

Søndag 18. oktober ble det registrert bare ett nytt tilfelle av Covid-19 i bydel Sagene.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 19.10.2020 kl 14:41

BYDEL SAGENE: Søndag ble det registrert 30 nye koronasmittede personer i Oslo. Det er ni færre enn dagen før. Det viser Oslo kommunes oversikt over koronasmitte i hovedstaden. Kun ett av disse tilfellene var i bydel Sagene.

Fredag ble det registrert fire smittetilfeller, men på lørdag og søndag ble det registrert kun to nye smittetilfeller i bydel Sagene. Og til sammen i forrige uke, fra 12. til 18. oktober, ble det registrert 18 smittetilfeller i bydelen. Det er en nedgang fra uken før, 5. til 11. oktober, hvor det ble registrert 31 tilfeller.

48 nye de siste to ukene

I Oslo er det de siste to ukene registrert 682 nye smittetilfeller. 48 av disse er i bydel Sagene, som utgjør 106,5 per 100.000 innbyggere.

Her er smittetilfellene fra Bydel Sagene og Oslo de siste 14 dagene:

Smittetilfeller per dag de siste to ukene i bydel Sagene (Oslo kommune)


Smittetilfeller per dag de siste to ukene i Oslo. (Oslo kommune)

Resten av byen

Flest smittetilfeller per 100.000 innbyggere de to siste ukene var det søndag registrert i bydelen Nordstrand med 131,5, etterfulgt av bydelene Bjerke og St. Hanshaugen med henholdsvis 125,7 og 123,3 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene.

Lavest er tallet i bydelen Vestre Aker med 25,9. Samtlige bydeler ligger dermed over den «røde» grensa.

Smittesituasjonen i bydelene

Antall smittede per 100.000 innbyggere i bydelene de siste 14 dager. Tall i parentes er det faktisk antallet smittede.

Nordstrand - 131,5 - (69)
Bjerke - 125,7 - (42)
St.Hanshaugen - 123,3 - (48)
Frogner - 121,5 - (72)
Gamle Oslo - 119,3 - (70)
Ullern - 109,9 - (38)
Sagene - 106,5 - (48)
Stovner - 105,1 - (35)
Grünerløkka - 102,5 - (64)
Alna - 98,4 - (49)
Nordre Aker - 84,1 - (44)
Grorud - 83 - (23)
Søndre Nordstrand - 79,4 - (31)
Østensjø - 70,9 - (36)
Vestre Aker - 25,9 - (13)

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...