Sagene Avis

Nei, det skal ikke kjøres bil over friområdet

Hjulspor over Voldsløkka. Foto: JANINA LAURITSEN

– Uheldig med bilkjøring over en snødekt løkke som brukes av barn og unge, påpeker en leser. Vi spurte Bymiljøetaten, som forteller at det snart kan bli fysiske sperringer til området.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.12.2018 kl 10:33

VOLDSLØKKA: Det er hjulspor over friområdet på Voldsløkka. En av avisens lesere skrev følgende til Sagene Avis fredag:

«Voldsløkka brukes til bilkjøring, det ser også ut til å være måkt bilvei rett over sletta. Jeg observerte i dag (journ. anm. fredag) en bil som kjørte her, fra Biskop Heuchs gate og over til blokka ved Kiwi.»

«I tillegg går det ett annet bilspor over Voldsløkka, så det er ikke første gang det skjer. Det er uheldig med bilkjøring over en snødekt løkke som brukes av barn og unge til skigåing og diverse, selv før det kjøres opp spor der.»

Fysiske sperringer?

Vi spurte Bymiljøetaten, som svarer følgende:

– Denne uka utførte entreprenør arbeider på gangveien på Voldsløkka på bestilling fra Bymiljøetaten. Det var en kum som lå litt høyt i terrenget og var til hinder for brøytingen av gangveien. Altså er denne kjøringen godkjent. Dersom det er kjørt over gresset må vi ta det med entreprenøren. Utover dette er all kjøring forbudt og det skal være skiltet om dette. Manglende fysiske sperringer gjør at det er mulig å kjøre inn her. Det er ønskelig å gjøre noe med dette, men vi får dessverre ikke prioritert det før 2019.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...