ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Nei, det skal ikke kjøres bil over friområdet

Hjulspor over Voldsløkka. Foto: JANINA LAURITSEN

– Uheldig med bilkjøring over en snødekt løkke som brukes av barn og unge, påpeker en leser. Vi spurte Bymiljøetaten, som forteller at det snart kan bli fysiske sperringer til området.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.12.2018 kl 10:33

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

VOLDSLØKKA: Det er hjulspor over friområdet på Voldsløkka. En av avisens lesere skrev følgende til Sagene Avis fredag:

«Voldsløkka brukes til bilkjøring, det ser også ut til å være måkt bilvei rett over sletta. Jeg observerte i dag (journ. anm. fredag) en bil som kjørte her, fra Biskop Heuchs gate og over til blokka ved Kiwi.»

«I tillegg går det ett annet bilspor over Voldsløkka, så det er ikke første gang det skjer. Det er uheldig med bilkjøring over en snødekt løkke som brukes av barn og unge til skigåing og diverse, selv før det kjøres opp spor der.»

Fysiske sperringer?

Vi spurte Bymiljøetaten, som svarer følgende:

– Denne uka utførte entreprenør arbeider på gangveien på Voldsløkka på bestilling fra Bymiljøetaten. Det var en kum som lå litt høyt i terrenget og var til hinder for brøytingen av gangveien. Altså er denne kjøringen godkjent. Dersom det er kjørt over gresset må vi ta det med entreprenøren. Utover dette er all kjøring forbudt og det skal være skiltet om dette. Manglende fysiske sperringer gjør at det er mulig å kjøre inn her. Det er ønskelig å gjøre noe med dette, men vi får dessverre ikke prioritert det før 2019.

ANNONSE

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE