ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Ny avgjørelse om Oslo-tiltak torsdag

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier at det er et vanvittig press fra næringslivet om å gjenåpne Oslo. Byens skjenkeforbud har snart strukket seg over et halvår, og butikkene har en lengre periode vært stengt. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) varsler at de vil ta en beslutning om videre koronatiltak i Oslo torsdag denne uken.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 03.05.2021 kl 13:55

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

OSLO: – Det er ikke til å legge skjul på at det er et vanvittig press fra alle sektorene om å åpne, sier Johansen til Avisa Oslo.

Torsdag denne uken vil byrådet avgjøre hvilke tiltak som skal gjelde i Oslo i tiden fremover. I forrige uke la Oslo fram sin gjenåpningsplan.

Der framgår det at byens restauranter, kafeer og ølkraner kan gjenåpnes i trinn to av Oslos gjenåpningsplan. Vurderinger om å iverksette trinn to vil gjøres denne uken, sa Johansen da han la fram planen.

Han sier nå at det ligger an til «noen spennende uker». Mandag kveld skal byrådet møtes for å diskutere situasjonen.

– Vi har sett på trinnene. Det er ikke sikkert at alt i ett trinn åpner samme dag, sier Johansen.

ANNONSE

Ølkranene har vært stengt i et halvt år i hovedstaden. Butikker og restauranter har vært stengt i flere måneder, mens kulturlivet ligger brakk.

Samtidig går smittetallene i Oslo stadig nedover. Mandag var det registrert kun 66 nye smittetilfeller, noe som er 45 færre enn snittet den siste uken.

(©NTB)

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE