Sagene Avis

14 kjappe om Mina:

Politikk er et emne Mina interesserer seg for. Foto: KARL ANDREAS KJELSRUP

Elsker politikk, men drømmer om barne-tv. Tross ung alder er CV'n allerede lang - nå har Mina Haugli (22) kasta seg ut i journalisteventyret.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2017 kl 10:08

SAGENE: Mina Haugli (22) er et arbeidsjern fra Hamar. Hun studerer nå journalistikk ved Høyskolen i Oslo, rett etter fullført bachelor i statsvitenskap i Trondheim.

Det er nok mange sagenefolk som kommer til å møte på Mina etterhvert, for hun er nemlig en av to journalister i nye Sagene Avis. Kanskje dukker hun også opp i nabo Nordre Aker Budstikke innimellom også.

Politikk

Kanskje har du noen fine tips til Mina? Ta kontakt på sageneavis@nab.no eventuelt gjennom Facebook-siden Sagene Avis.

Mina kan skrive om alt mulig hun, men synes det er skikkelig spennende med politikk.

– Jeg interesserer meg veldig for politikk og samfunnsspørsmål. Dagen starter alltid med litt nyheter. Og selvfølgelig en stor kopp kaffe, forteller hun.


Da Mina fikk spørsmål om hva hun spesielt vil bidra med i Sagene Avis, er det nettopp politikk og samfunnsspørsmål. Mina vil nok også dukke opp i lokalpolitiske møter i bydelen.

Ønsker seg hund

Mina er oppvokst på Furnes ved Hamar, og bor ved bydelsgrensa, på Alexander Kiellands plass. Men det er en ting Mina virkelig ønsker seg, bortsett fra å jobbe i media da.

Mina ønsker seg nemlig en hund.

– Jeg har vært i kontakt med oppdretter, og vi skal besøke de snart. Vi titter på en sånn Maltipoo! De er så søte, søk de opp! sier hun.

– Gjett om jeg skal ta den med på joggeturer, kommenterer hun og ler.

Barne-tv?

I tillegg til å ville ha hund, er Mina veldig glad i barn og de unge. Drømmen er også å engang kunne få seg en jobb i NRK Super, kan hun avsløre.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...