ANNONSE

Åpnet et av Oslos største lekeapparater

I FULL FART: Nora Øyan Øybø (10) har nettopp tatt sin første tur ned sklia. – Dette var ganske kult! Det er veldig moro siden jeg liker å klatre veldig mye! Foto: Janina Lauritsen

Nordpolen skole har fått et av Oslos største lekeapparater i skolegården – se barna svinge seg, skli i full fart og klatre høyt!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE

NORDPOLEN SKOLE: Et av Oslos største lekeapparater i stål ble åpnet i skolegården til Nordpolen skole, onsdag 16. mai.

– Dette har vi ventet på! Lekeapparatet er et av de største i skolegårdene rundt omkring, vi er heldige som har fått det. Vi er stolte av det og vi vil ta vare på det. Det kribler i magen for å få prøve det, derfor har vi laget noen regler, sa elevrådet under åpningen.

KJEMPEGØY!: Ildri Lan Johannesen Swift (10), Noha Sherzad Qader (10), Awa Jammeh (10), Hamda Abdi Hassan (11) og Sem Kirkseter Staksrud (11)

Etterlengtet i nærmiljøet

– Vi vil takke vaktmester Morten, du er helten vår! Vi vil også takke rektor og Gunhild. Tusen takk! La lekeapparatet være en glede for oss alle på Nordpolen skole, sa elevrådet.

– Dette er et av de største i Oslo i stål. Vi har ventet i mange år, dette ble perfekt! Skolegården brukes mye på ettermiddagen så dette var etterlengtet også i nærmiljøet. Vi har tatt høyde for at apparatet skal ha mye forskjellig for alle, sier rektor Silje Nilsen til Sagene Avis.

GLEDESHYL: Femteklassingene Alexandra Ulven, Andrea Isabell Kristiansen, Ishwaq Shoqi Mohammed og Natalie Sundby Tessand hylte av glede da de snurret rundt på stolpen Foto: Janina Lauritsen

Nora Øyan Øybø (10) i 5A har nettopp tatt sin første tur ned sklia.

– Dette var ganske kult! Det er veldig moro siden jeg liker å klatre veldig mye!

Linn Alicia Gannestad Skøyen (11) og Nasra Ibrahim (12) er enige i at lekeapparatet er helt topp!

– Vi syns det er kult! Også er det gøy at det ble ferdig før 17. mai!

SE LESERNES BILDER FRA 17 MAI!

Mye nytt

KULT: Linn Alicia Gannestad Skøyen (11) og Nasra Ibrahim (12) koste seg! – Dette er kult! Også er det gøy at det ble ferdig før 18. mai. Foto: Janina Lauritsen

Ildri Lan Johannesen Swift (10), Noha Sherzad Qader (10), Awa Jammeh (10), Hamda Abdi Hassan (11) og Sem Kirkseter Staksrud (11) er i full gang med å skli, klatre og snurre rundt på alle mulighetene klatrestativet har å by på.

– Lekeapparatet er veldig fint! Det har noe vi ikke har prøvd før, også, sier de.

HURRA FOR LEKEAPPARAT: Sabrin Bashir (11) og Ilwad Ahmed Hussein (11) syns det var kjempegøy å snurre seg rundt og klatre Foto: Janina Lauritsen

LES OGSÅ:

– Hva vil dere ha?

Hurraropet til Nordpolen skole: – Alle barn er forskjellig, det feirer vi med smell i!

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord