ANNONSE

Bydel Sagene har fått egen «ordfører»

Nestleder Marianne Engelstad overleverer ordførerkjede til leder av bydelsutvalget i Bydel Sagene, Helge Stoltenberg. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

– Men mulig dette kjedet er litt mer kitch enn du liker Helge, men gratulerer! sa nestleder i Sagene bydelsutvalg, Marianne Engelstad (SV).

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 20.03.2017 kl 13:17

ANNONSE

SAGENE: – Kjære Helge, på mandag fyller du 50'. Du er litt Sagene for meg - og du har vært aktiv i lokalpolitikken lenger enn jeg vet om. Du brenner for at Bydel sagene skal være et godt sted for alle. Og med bred kompetanse og stødig hånd styrer du bydelsutvalgsmøtene, og gjør det enkelt for meg å være nestleder, sa nettopp nestleder Marianne Engelstad (SV) torsdag kveld i lokalpolitikernes bydelsutvalgsmøte, og om bydelsutvalgsleder Helge Stoltenberg (Ap).

Bydelsordfører

Før hun la til at ut fra innbyggertall i Bydel Sagene, så ville han vært ordfører for en kommune på plass 22, ut fra kommunestørrelse i landet.

– Men nå har jo ikke Bydel Sagene noen utbryterplaner, og det ble jo ikke noe av navnebytte på bydelutvalgslederne. Hadde det blitt det, så hadde jo du nå vært bydelsordfører. Men du fortjener likevel et ordførerkjede, men mulig dette kjedet er litt mer kitch enn du liker, men det er fra Sagene. Og gratulerer på forhånd med dagen, avsluttet Engelstad.

Bydelsambassadør

Bydelsdirektør Marius Trana gratulerte også på vegne av bydelsadministrasjonen, og overrakte blomster.

– Vi er veldig glade for at vi har en så stødig og engasjert bydelsutvalgsleder. Men også med masse godt humør. Takk skal du ha - du er også en supergod ambassadør for denne bydelen, sa blant annet Trana.

Jubilanten takket.

– Tusen takk for oppmerksomhet, kjede og blomster. Nå gjelder bare å holde seg i live!

Ryktene går om at lokalpolitikerne så avrundet møtet med en aldri så liten oppsummering på Mysterud Bar borte i gata.

LES OGSÅ:

Nøkkelord