ANNONSE

Derfor trenger brannvesenet din hjelp

Stadige tørrkok bekymrer brannvesenet. Foto: Oslo brann- og redningsetat

I september var det totalt 63 tørrkok. Det er 50 prosent mer enn normalt. Nå vil brannvesenet ha digital hjelp av deg.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 06.10.2018 kl 13:57

ANNONSE

OSLO: Fredag kveld la brannvesenet i Oslo ut denne meldingen på Facebook. Har du gode tips kan du melde det inn på Facebook.

»HJELP! I august eksploderte det med tørrkok og komfyrbranner i Oslo. Kan du hjelpe oss med å løse problemet?

Har du et godt slagord? En meme? En illustrasjon? Et forslag til en viral video? Eller bare en god idé til hvordan vi kan få folk til å forstå hvor farlig det er å glemme mat på komfyren? Hjelp oss! Legg ut dine forslag i kommentarfeltet. Vi lover rikelig belønning med eksklusive OBRE-gadgets dersom vi får bidrag vi kan bruke!

Rådet vårt er livsviktig og superenkelt: Kjøp komfyrvakt og sørg for at røykvarslerne virker! Og ikke lag varm mat når du kommer hjem fra en fuktig bytur!

LES OGSÅ: Kvinne omkom etter brann på sagene lørdag formiddag

PS! I september var det totalt 63 tørrkok. Det er 50 prosent mer enn normalt. Statistisk sett vet vi at ca hver tiende tørrkok fører til brann. Tørrkok er også årsak til en stor andel av dødsbrannene i Oslo.

Skriv din idé i kommentarfeltet under. Og hvis ikke du har en idé, så må du veldig gjerne hjelpe oss med å dele dette innlegget videre. Nå må vi ta en dugnad og sørge for at hele byen forstår hvor farlig dette er!»

Gå til Oslo brann- og redningsetats Facebook-side for å delta.