ANNONSE

– Det ble virkelig trøkk i Sagene Festivitetshus

Onsdag var det premiere på Sagenecabareten - det er noen billetter igjen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 09.11.2017 kl 07:41

ANNONSE

SAGENE: Sagenecabareten ble arrangert for første gang av Bydel Sagene i 2009.

– Vi opplever at publikummet vårt synes det er hyggelig å høre om gamle kjente ting. I år har vi temaet byen i endring, og da har vi spesielt tatt opp boligsituasjonen. Tidligere var det jo bolignød, sa artist og med i cabareten, Kari Svendsen, da lokalavisa var i kontakt for noen uker siden.

Kontraster mellom hvordan ting var før, og hvordan ting er nå, er noe publikum kan forvente å oppleve i cabareten, og også forskjellen mellom østkanten og vestkanten.

– Fantastisk

I cabareten blir det fremført alt fra gamle revytekster til nyskrevne.

– Premiere på Sagenecabareten var fantastisk. Mange gode gamle kjente viser, men også en del som ikke er så kjente. Sagene Ring, Kari Svendsen og Lars Klevstrand var alle i storform. Det er gode artister som klarer å underholde sitt publikum, forteller Helge Stoltenberg, bydelsutvalgsleder i Bydel Sagene, og som var på plass på premieren onsdag.

Han fortsetter.

– Med et stort orkester i bakgrunnen ble det virkelig trøkk i Sagene Festivitetshus. Og det svingte skikkelig når Kari Svendsen stemte i med "Tanta til Beate". Salen var fullsatt og artistene fikk en lang, god og varm applaus.

Sagene Festivitetshus

Sagenecabareten spilles og synges i festivitetshuset på Sagene, i Holstsgate 3 ved Sagene skole og Sagene bad. I samme gate som selveste Oskar Braaten og Rudolf Nilsen bodde. Festiviteten ble tidligere på folkemunne kalt "Afrika", noe Svendsen husker godt.

– Vi synes dette er utrolig stas og er så stolte av bydelen som virkelig tar vare på og løfter frem kultur! Vi er så heldige som har det fantastiske festivitetshuset. Når man kommer inn der så går jo man rett inn historien, og det er en gylden mulighet til å føle på så mye historie! Det er jo her alle dro på fest på lørdagen, og stedet er nevnt i flere av Oscar Braathens verk, sa også Kari Svendsen til lokalavisa i intervju under forberedelsene til cabareten.

Cabareten har fire forestillingsdager, 8. til 11. november. På hjemmesiden står det at det forestillingene er utsolgt torsdag og fredag, men at det i skrivende stund fortsatt er ledige billetter på lørdag.

LES OGSÅ: