ANNONSE

– Det er gull verdt med innspill fra lokalbefolkningen!

Sirin Hellvin Stav hører gjerne fra deg om innspill til handlingsplan for sykkelveinettet Foto: SAGENE MDG

Sier lokalpolitiker og komiteleder Sirin Hellvin Stav (MDG), og oppfordrer folket til å sende inn forslag til: Handlingsplan for sykkelveier og strakstiltak.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.09.2018 kl 09:16

ANNONSE

SAGENE: Sirin Hellvin Stav i MDG Sagene forteller at på onsdag til uken, 19. september, skal lokalpolitikerne behandle: Handlingsplan for sykkelveier og strakstiltak, i bydelsutvalgets miljø- og byutviklingskomité - her kan du lese bakgrunn for saken.

Innspill

– Som komitéleder og grønn politiker er jeg opptatt av medvirkning og vil gjerne ha innspill fra befolkningen i Bydel Sagene om strekninger eller steder der folk ønsker seg tiltak, både sykkeltilrettelegging og andre typer trafikksikkerhetstiltak, oppfordrer Hellvin Stav.

Men det haster litt - allerede mandag har flere av partiene planlagt gruppemøter i sakens anledning. Den vedtas endelig i Bydelsutvalget torsdag 27. september.

– Ingenting er viktigere enn trygg ferdsel for alle, ikke minst for de aller minste. Byrådet, med De Grønne i spissen, har kraftig økt satsingen på tryggere sykkelveier og fortau, trafikksikkerhetstiltak, bilfrie hjertesoner og tiltak for redusert biltrafikk. Sånn sikrer vi barna våre tryggere skolevei, ifølge Hellvin Stav.

– – Byrådet i Oslo har blant annet tidoblet tempoet i sykkelveiutbyggingen, bygger nå 420 ny fartshumper over hele byen, 40 nye opphøyde gangfelt og reduserer fartsgrensene over 100 steder, fortsetter Hellvin Stav.

– Gull verdt

Hun viser også til at det nylig ble det satt opp en fartshump på rekordtid i Sandakerveien.

– Etter det ble satt fokus på trafikkfaren ved Sagene skole, blant annet i Sagene Avis. Selv om både bydelsadministrasjonen som forbereder sakene og vi lokalpolitikere kjenner bydelen godt, vet beboere ofte best hvor behovet for sykkel- og trafikksikkerhetstiltak i sine nærområder er størst. Derfor er det gull verdt med innspill fra lokalbefolkningen før vi behandler denne saken.

Har du forslag? Send til sirinst@gmail.com

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!