ANNONSE

Dieselsøl i Akerselva og på sykehuset

Den første meldingen gikk ut på at det var dieselsøl i Akerselva ved Beierbrua. Foto: Ole Anders Flatmo [CC BY-SA 3.0], from Wikimedia Commons

Det skal være to diesellekkasjer, den ene har rent ut i Akerselva.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 09.10.2018 kl 12:30

ANNONSE

AKERSELVA: Rett før klokken 12 tirsdag meldte Brann- og redningsetaten om lekkasjen, via Twitter. De hadde da «lagt ut lense i Akerselva ved Beierbrua etter melding om noe dieselsøl».

To lekkasjer

Brann- og redningsetaten forteller til lokalavisa:

– Vi har hatt to diesellekkasjer, en i elva og en inne på sykehusområdet på Ullevål. Vi tror begge opprinnelig kommer fra en lastebil som har kjørt til Ullevål sykehus, på vei dit har dieselen lekket. Nå jobber vi sammen med Vann- og avløpsetaten, og vi holder på å undersøke dette nærmere. Vi har lagt ut lenser og gjort de tiltak som må gjøres ved sykehuset. Olje tar den veien den vil, så det er en vanskelig jobb. Vi vet ikke hvor store mengder det er, men vi tror ikke det kommer mer nå, at omfanget blir større, sier vakthavende stabssjef Nicklas Helgstram i Brann- og redningsetaten.

Og dieselsøl er alvorlig:

– Dieselsøl i elva er alvorlig. Vi jobber tett med Vann- og avløpsetaten som nevnt. Ikke noe som tilsier at det skal lekke mer. Hvis publikum oppdager mer, ta kontakt med oss, oppfordrer Helgstram.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord