Sagene Avis

Disse gutta har gjort noe ...

Her er troppen som skal kjempe i øverste divisjon i 2017. Foto: NORDEN

...som ikke har vært gjort i klubben på mange år.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 24.02.2017 kl 14:45

SAGENE: Det er første gang på mange år at Sagene IF igjen har kvalifisert seg til interkretsspill - høyeste fotballnivået - med Sagene 01-gutta.

Faktisk så mange år siden, at noen nevnte helt tilbake til 80-tallet for lignende fotballprestasjon og kvalifisering for øverste nivå.

Lykkes med målsettinga

Lagleder Tommy Øyen forteller om en gjeng med målrettede og treningsvillige gutter. Hvert år setter de seg nye mål som de ønsker å fullføre.

– Vi har alltid et spillermøte i inngangen av sesongen, der spillerne setter seg ned og diskuterer hvilke mål som er viktige. Dette året var gutta klare i talen. Målet for 2016 var å kvalifisere seg til interkrets.

Hva er interkrets?

For å kvalifisere seg til interkrets, må man være blant de fire beste i avdeling 1.divisjon på våren, for å kvalifisere seg til høstens 1. Divisjon. Hvert år varierer det hvor mange som går videre, etter hvor mange lag som rykker ned. I 2016 var det Sagene, Vålerenga og Nordstrand som var de tre beste lagene.

Tester nivået med sterk motstand

2016-sesongen ble en god sesong for Sagene-gutta. De vant flere futsal-cuper og tok med gullet hjem fra Obos Cup. Øyen tror 2017-sesongen blir veldig spennende.

– Vi vet ikke helt hvordan vi står, siden det er mange år siden vi har spilt på øverste nivå. Vi har vi forberedt oss oss med å spille treningskamper mot juniorlag i vinter. Der er det gutter som er to og fire år eldre. Da har vi hvert fall fått smakt litt på nivået, mener Øyen.

I de to treningskampene ble det en seier og et tap. Det er Øyen fornøyd med.


– Spillermessig mener jeg vi var fullt på høyde med de vi tapte mot også, så jeg syns vi ligger bra i rute til seriestart.

Lilleputt i forhold

Sagene IF er et fleridrettslag som har fokus på stor bredde i klubben. Tommy Øyen mener derfor at Sagene er lilleputt i forhold til de store klubbene som de møter i årets interkrets.

– Vi har ikke større stall enn vi må, vi er rundt 23 til 24 stykk i troppen. I forhold til de store klubbene, som Vålerenga for eksempel, er dette veldig lite. De fleste motstanderne vi møter har både to og tre lag i samme aldersgruppe, sier Øyen.

Sagene 01 møter Lillestrøm borte i første seriekamp 14. Mars klokka 20.30.

LES OGSÅ:

Mysterud åpner på fredag
Åpen Scene på Trikkehallen
Oslo produserer ti tonn av "det sorte gullet"
Den utrolige historien om nøkkelsliperiet til Mysterud

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...