Sagene Avis

Dobling i smittetilfeller i bydelen - slik er situasjonen nå

Bydel Sagene har for øyeblikket ett av Oslos høyeste smittetrykk. Foto: Christian Fredrik Borg (Illustrasjonsfoto)

Bydel Sagene har for øyeblikket Oslos tredje høyeste smittetrykk. Smittetrykket har vært jevnt, men svakt, økende de siste to ukene.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 20.07.2021 kl 10:37

BYDEL SAGENE: Det siste døgnet er det registrert ett nytt smittetilfelle i bydelen. Totalt har det blitt registrert 28 koronatilfeller de siste 14 dagene, viser Oslo kommunes koronastatistikk.

Smittetrykket i bydelen er for tiden på 62 tilfeller per 100.000 innbyggere. Bare St. Hanshaugen og Frogner har mer med tilsvarende tall henholdvis 109 og 95.

For to uker siden var det registrert 31 tilfeller per 100.000 innbyggere i bydel Sagene. Dermed har det doblet seg til dagens 62. Kun bydelene i Groruddalen hadde mindre smitte enn Sagene for to uker siden.

Unge voksne dominerer

17 av de nye smittede i bydelen den siste tiden er menn. Det er registrert ti smittetilfeller blant kvinner.


Antall nye smittede de siste 14 dagene fordelt på dag:

Foto: Oslo kommune

Utenom to tilfeller, er alle de nye smittede mellom 20 og 39 år gamle. Flest av de smitte er i aldersgruppa 20-29 år med 14 tilfeller. Den påfølgende aldersgruppa har elleve registrerte koronasmittede.

Antall nye smittede de siste 14 dagene fordelt på alder:

Foto: Oslo kommune

I Oslo er det registrert 22 nye koronasmittede det siste døgnet. Det er tre under snittet de sju foregående dagene, melder nyhetsbyrået NTB.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...