ANNONSE

Et ubehagelig møte på treningssenteret

Ikke veldig fristende å være i damegarderoben med denne pelsdotten. Foto: Leserbilde

Ingeborg skvatt skikkelig da hun kom på treningssenteret søndag. Den døde og blodige rotta lå rett ut i damegarderoben.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE

OSLO: Søndag ble det en ikke så veldig «fresh» start på treningen for Ingeborg, da det lå en blodig rotte ved døra til damegarderoben i et treningssenter på Storo i Oslo.

I damegarderoben

– Rotta lå inne i damegarderoben, og den var stor. Flere av oss har tidligere hørt rotter som løper på taket over hodet på oss i garderoben, i lengre tid. Treningssenteret har fortalt at de er klar over det. Jeg skvatt jo skikkelig da jeg åpnet døra og så den! sier Ingeborg, som bor på Grefsen i bydel Nordre Aker.

Hun tror noen må ha tatt livet av rotta, før hun kom til treningssenteret.

– Det så ut som om noen hadde tråkket på den!

Beklager

Treningssenteret beklager det som skjedde:

– Først og fremst må jeg si at vi beklager denne situasjonen på det sterkeste, dette tar vi alvorlig. Våre medlemmer skal naturligvis ikke oppleve dette. Gårdeier ble kontaktet umiddelbart når vi mottok melding om denne saken på søndag. De kom til lokalet i løpet av kort tid for å utføre opprydding og starte den videre håndteringen av dette, sier Mads Roser, country manager i treningssenterkjeden Fitness24Seven.

Han forteller videre at i april mottok treningssenteret en rapport om lyder over taket i en av garderobene på treningssenteret.

– Den gangen ble det iverksatt store tiltak for å løse problemet. Vi stengte ned garderoben og hadde Oslo Skadedyrkontroll inne for å utføre nødvendige arbeider. Her er det jo dessverre tydelig at disse tiltakene ikke var tilstrekkelige. Gårdeier har et aktiv samarbeid med Oslo Skadedyrkontroll, som igjen vil iverksette ytterligere tiltak for å utbedre situasjonen.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!