Sagene Avis

Sagene Avis

Søpla flyter:

Etterlyser tiltak og krav til orden utenfor boligene

SØPPEL: Beboere reagerer på at det stadig settes møbler og søppel ved siden av søppelbrønnene. Foto: Leserbilde

– Jeg og flere andre etterlyser at de må ta tak overfor beboerne i disse gårdene, og stille krav når det gjelder orden, sier en leser til Sagene Avis.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 27.08.2019 kl 20:39

TORSHOV: En leser reagerer på at det flyter over av søppel utenfor bygårdene i Nordkappgata på Torshov.

– Vi bor i Erika Nissens gate, og deler noe areal med de kommunale gårdene. Vi opplever at det flyter av søppel på gangstiene; beboerne i de kommunale gårdene setter ut alt mulig - som møbler, madrasser, treverk, elektriske apparater etc.

Foto: Leserbilde

Hun forteller at hun flere ganger har forsøkt å ta dette opp med Boligbygg, som eier de kommunale bygårdene, og bydelen.

– De rydder da opp, så går det et par dager og det er like ille igjen. Jeg og flere andre etterlyser at de må ta tak overfor beboerne i disse gårdene, og stille krav når det gjelder orden.

Foto: Leserbilde

Kommunikasjonsdirektør i Boligbygg Oslo KF, Kristin Øyen, sier de ble kontaktet av Bydel Sagene tidligere i sommer, som igjen hadde blitt kontaktet av naboene til deres eiendom. Boligbygg har en avtale med sin leverandør av vaktmestertjenester om løpende bortkjøring av avfall og annet som hensettes på eiendommene.

– Totalt kjører vi bort 50-60 tonn fra eiendommene hver måned, ut over det vanlige husholdningsavfallet. Det er dessverre en utfordring at det i en del tilfeller også er andre enn våre beboere som setter fra seg ting ved våre eiendommer.

De har tidligere anmodet beboerne på gjeldende adresse om å ikke sette ut møbler eller annet avfall ved brønnene for husholdningsavfall.

– I disse dager vil vi igjen gå ut med oppslag på eiendommen, og informasjon til hver enkelt beboer, om at det ikke skal settes avfall eller annet ved avfallsbrønnene, sier Øyen.

Foto: Leserbilde

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...