Sagene Avis

Fire menn tiltalt for voldtekt av mindreårig jente

På Oslo legevakt blir det sikret spor av biologisk materiale på voldtektsmottaket. Foto: Gorm Kallestad / NTB (Illustrasjonsfoto)

Fire menn mellom 25 og 45 år er tiltalt for å ha voldtatt ei jente på Sandaker i fjor sommer. Deler av voldtekten skal ha blitt filmet.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SANDAKER: Ifølge påtalemyndigheten skal den ene mannen ha gjennomført voldtekten i juli i fjor sommer mens jenta gråt, skrek, sa nei og gjorde fysisk motstand.

De tre andre skal ha slått jenta, holdt henne fast, dratt av henne klærne og holdt henne for munnen da hun skrek. En av mennene skal også ha filmet deler av voldtekten.

Saken går i Oslo tingrett i desember. Det er satt av seks dager til saken.

Statsadvokat Trude Antonsen, som har skrevet tiltalen, ønsker foreløpig ikke å kommentere saken overfor NTB.

Oppdaget av forbipasserende

Den fornærmede i saken er ei ung, sårbar jente, opplyste politiadvokat Børge Enoksen til Sagene Avis etter hendelsen. Hun var preget.


– Det var en tilfeldig person som oppdaget jenta utenfor leiligheten, sa Enoksen til Sagene Avis.

Politiadvokat Børge Enoksen i Oslo politidistrikt. Foto: Fredrik Hagen / NTB

Politiet gjorde kriminaltekniske undersøkelser i leiligheten forholdet skal ha skjedd i.

– De siktede vet av hverandre. Fornærmede hadde kjennskap til en av de siktede, uttalte politiadvokat Enoksen.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...