ANNONSE

Flere års fotballforbannelse brutt på Nordre Åsen

En blid David Tavakoli fra tidligere anledning, men han er nok ikke noe mindre blid i dag, etter at Skeid endelig klarte å vinne over Kjelsås, etter flere år. Tavakoli scoret første målet i kampen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP/ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Et skikkelig vått naboderby lørdag, mellom Skeid og Kjelsås. Men endelig for Skeid, etter flere år, skulle de klare å ta alle poengene fra naboklubben.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE

NORDRE ÅSEN: Lørdag kom kjelsåsgutta til Nordre Åsen, for å møte vertene Skeid i nabooppgjør i 2. divisjon.

I skikkelig vått høstvær, og ikke flere enn 330 tilskuere kom for å se naboderbyet.

Da dommeren blåste til pause, sto det fortsatt 0-0 på Nordre Åsen.

Mål i 2. omgang

Men ut i 2. omgang ramlet målene inn.

Skeids David Tavakoli åpner ballet, 1-0 til vertene. Få minutter etter takker innbytter Dreni Ademaj for tilliten som innbytter, og klinker inn 2-0.

Men Kjelsås svarer på tiltale, og Magnus Aasarød scorer i 85. minutt, og det blir noen spennende sluttminutter. Håpet er tent hos kjelsåsgutta.

Full tid, og noe tilleggstid. Kjelsås flytter laget oppover, og på overtid snapper Skeids Hassan Mohamed Yusuf ballen, løper helt over til kjelsåsmålet, finter ut keeper, og spikern i kista for Kjelsås.

Første seier over Kjelsås på flere år

Skeid vinner 3-1, og første seier over Kjelsås på hele seks år.

En som også er hoppende glad for seieren, er sjefoksen Jonny Olsen.

– Det var på tide! Nå har vi måttet vente siden 2011 på seier, og i mellomtiden har de bablet om at de liksom er storebror. Tull! De har aldri vært storebror, og kommer aldri til å bli det. Det var på tide å jekke de ned noen hakk nå, mener sjefsoksen på Nordre Åsen.

Seieren lørdag gjør at Skeid hopper opp på en tredjeplass på tabellen, med 34 poeng. Men alle lag har ikke spilt 20. serierunde ennå. Og det er stykke opp til toppen.

Tøff nesterunde

Neste runde for Skeid er en tøff kamp borte mot serieleder HamKam, som i skrivende stund har spilt en kamp mindre enn Skeid, og ligger på topp med hele 47 poeng.

På andre plass, også med kun 19 spilte kamper lørdag ettermiddag, Alta med 38. poeng. Men Alta spiller i skrivende stund hjemme mot Brumunddal, klokken 18.00.

Bunnlag på besøk

Kjelsås rykket nå ned til 8. plass. Neste uke tar Kjelsås imot Follo på Grefsen Stadion, et Follo-lag som ligger i bunn av tabellen.

Flere fotballdetaljer fra kampen i dag på Nordre Åsen, finner du her.