Sagene Avis

Gladnyheter for samfunnshuset!

OBOS vurderte å selge Sagene samfunnshus. Nå har det kommet gledelige nyheter. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (arkivfoto)

– Vi ønsker oss således primært at samfunnshuset forblir der på en lenger horisont, sier OBOS til Sagene Avis.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.06.2021 kl 14:57

SAGENE: Sagene Avis skrev tidligere i dag, fredag, om at Bydel Sagene hadde fått et skriftlig varsel av OBOS om at de vurderte å selge lokalene som i dag huser Sagene Samfunnshus.

Bydelsutvalget ba bydelsdirektøren om å gå i dialog med OBOS, da de ønsker å beholde samfunnshuset.

– Det er ingen tvil om at samfunnshuset er veldig viktig for veldig mange mennesker. Det er veldig viktig å ha en møteplass i en bydel hvor mange mennesker bor trangt. Vi er mange på liten plass, da trenger vi flere møteplasser og ikke færre, sa bydelsutvalgsleder Almaz Asfaha (MDG) til Sagene Avis tidligere i dag.

OBOS har i dag hatt et møte og diskutert om de vil legge ut samfunnshuset for salg eller ikke.


– Vi har bestemt oss for å ikke gå videre med et salg, sier konserndirektør for næringseiendom i OBOS, Nils Morten Bøhler, til Sagene Avis fredag ettermiddag.

Bydelen har en kontrakt som løper ut ved årsskiftet. Etter det Sagene Avis erfarer har det vært tiårige kontrakter, og i 2016 ble den forlenget med fem år.

For OBOS er det viktig å ha en større forutsigbarhet for hvor lenge kommunen vil leie og hvordan dette lokalet skal brukes og fremstår, sier direktøren videre.

– Vi ønsker oss således primært at samfunnshuset forblir der på en lenger horisont, sier han til Sagene Avis.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...