ANNONSE

Her skal du få følelsen av å spise i et bilverksted

VOGTS GATE 54: Her kommer det et nytt spisested Foto: Janina Lauritsen

Oppussingen av Vogts gate 54 er i gang, og du lurer kanskje på hvem som kommer?

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE

TORSHOV: Du har sikkert sett en av de store «food truckene»til Go'Grilla i sentrum, Aker Brygge eller kanskje i Forskningsparken på Blindern?

Nå kommer Go'Grilla til Torshov også, men denne gangen kan du få spise maten innendørs.

Mat fra ombygde, amerikanske biler

– Vi skal åpne «Go'Grilla Garage», en street food-restaurant med kvalitet, sier en av eierne av Go'Grilla Food Trucks, Tom Rune Jarandsen.

Menyen vil i hovedsak være retter man kjenner fra bilene, men de vil også utvide med nye og spennende street food-retter.

Go'Grilla Food Trucks ble startet i mai 2015, med ombygde Step Vans-biler fra USA.

– Således er det vårt stolte opphav og noe vi vil prøve å gjenspeile i restauranten.

GO'GRILLA: De blå og gule bilene står blant annet i sentrum, Aker Brygge og i Forskningsparken. Foto: Go'Grilla Food Truck

Skal få følelsen av å spise i et verksted

For å ha en klar assosiasjon til sitt opphav, kom de frem til å kalle restauranten Go'Grilla Garage. Interiøret skal skape en slags verksted-atmosfære, som blant annet vil bestå av genuine, amerikanske reservedeler til bilene. For eksempel vil store deler av belysningen være gammeldagse «sealed beam»-lykter, som de også bruker på bilene sine.

– Når en lykt er gåen på en truck, kan den stoppe innom og hente en ny lykt fra Garage, eller andre reservedeler som har en viss estetisk utforming. Vi kom frem til at dette vil være mer «ekte» for oss som har amerikanske food trucks, enn å prøve å lage falsk US food truck-simulerende interiør.

Go'Grilla tar over lokalene 1. oktober, og målet er å åpne på begynnelsen av vinteren slik at folk har en fast varm plass de kan nyte maten, i stedet for ute på gata.

– Samt endelig å kunne tilby øl til maten, forteller Jarandsen.

Go'Grilla har søkt om servering med åpnings-/skjenketid inne til kl. 01.00/00.30 og ute til kl. 22.00/21.30.

Skjenkebevillingen tas opp til behandling i Helse- og mestringskomitéen i Bydel Sagene torsdag 20. september, så er det Næringsetaten som tar den endelige avgjørelsen. Bydelsdirektøren anbefaler Helse- og mestringskomitéen å tilrå at søknaden innvilges.

STREET FOOD: Snart kan du spise "gatemat" inne på Torshov Foto: Go'Grilla Food Truck

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord