Sagene Avis

Inviterer til lek og moro i sommer

– Velkommen til BUA Aktiv som er et gratis tilbud for barn i Sagene, sier Jacob Gjørva og Isak S. Rygh. Foto: BUA Aktiv

Barna trenger ikke å kjede seg i sommer! Det skal nemlig Jacob og Isak hos BUA Aktiv sørge for.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 13.07.2020 kl 01:27

SANDAKER: BUA Aktiv er et nytt gratistilbud for barn i bydel Sagene i sommer.

BUA Sagene og Sagene Frivilligsentral i Sandakerveien 61 står bak det nye aktivitetstilbudet, som vil være på tirsdager og onsdager mellom klokken 15-18.30 i juni og august.

I tillegg til BUA Aktiv har også BUA Sagenes utlånsentral åpnet igjen, tirsdager og onsdager klokken 15-19 og lørdager klokken 10-13.

– Mange barn og unge i bydelen har ikke så mange aktiviteter på fritiden, og i sommer blir enda flere hjemme på grunn av koronarestriksjoner. Vi ønsker å gi et gratis aktivitetstilbud, som barn i Sagene bydel kan benytte seg av. I tillegg vil BUA Sagene ha åpent tre dager i uken, slik at man kan låne gratis sport og fritidsutstyr, sier Eleni Maria Stene, administrerende leder ved frivilligsentralen.

To aktivitetsledere – mange muligheter

Du finner BUA Aktiv utenfor BUA Sagene og Sagene Frivilligsentral i Sandakerveien 61, så går turen videre til for eksempel Nordpolen skole, Haarklous plass, ballplassen eller andre steder i nærheten for å leke og spille.


- Vi ønsker alle barn velkommen på tirsdager og onsdager. Vi har nesten alt av sportsutstyr til gratis utlån og vi arrangerer uteleker i tillegg fotball, basketball, volleyball, kubb og mer, sier Jacob Gjørva og Isak S. Rygh, som leder BUA Aktiv.

Tilbudet er primært for barn fra 4.-7. klasse som vil møte jevnaldrende og holde på med aktiviteter sammen. Om det kommer eldre barn/ungdomsskoleelever går det an å tilpasse aktivitetene og ha en dag for de minste barna og en for de største ungdommene.

Nytt bordtennisbord og nye smittevernsregler

I vår har BUA Sagene investert i et bordtennisbord som står i ballparken bak Sandaker senter.

– Kanskje kan vi få til små bordtennisturneringer også fremover, håper Jacob og Isak, som presiserer at alle er velkommen uansett nivå. De er også bevisste på å ta vare på smittevernet.

– Vi passer på smitte ved å bruke Antibac før og etter aktiviteter, og alle må være friske for å delta. Alt utstyr blir også rengjort før og etter bruk, understreker lederne.


– Av og til byr vi på saft og is. Spre ordet, vi håper å se mange barn der, sier de unge aktivitetslederne.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...