ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Inviterte til stor turnering i Bjølsenhallen

Stor bordtennisturnering i Bjølsenhallen, søndag. Foto: Sålevending

Med midler fra Bydel Nordre Aker inviterte «SåleVending» til ny turnering, denne gangen bordtennisturnering i Bjølsenhallen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.10.2021 kl 13:22

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

BJØLSEN: Erik Rosland og Kamal Saaliti jobber i Osloskolen og har bestemt seg for å gjøre en gratis ekstrainnsats for de mange unge som kanskje ikke har noen planer i ferier. Derfor har de dratt i gang forskjellige arrangementer, alt gjennom prosjektet «SåleVending». Tidligere har de arrangert fotballturneringer og også sjakkturnering. I høstferien inviterte de til bordtennisturnering i Bydel Sagene og i Bjølsenhallen, for unge fra hele byen, med midler fra Bydel Nordre Aker.

– Søndag 10. oktober fylte vi opp vår fjerde turnering. Denne gangen var det bordtennisturnering med nesten 50 påmeldte ungdommer. Vi fikk leie et stort og flott lokale i Bjølsenhallen, forteller Erik Rosland.

Deltagere og medhjelpere i bordtennisturneringen i Bjølsenhallen, søndag. Foto: Sålevending

Nordre Aker Budstikke har flere ganger omtalt prosjektet «SåleVending».

Han fortsetter:

ANNONSE

– Turneringen ble finansiert i regi av forebyggende enhet i Bydel Nordre Aker og i dialog med Geir Nordby. Vi har fått midler til leie av lokale, utstyr, mat, drikke og premier til absolutt alle som var med. Dette er vi evige takknemlige for, og det er sikker på at alle ungdommene satt pris på også.

Og alt med utgangspunkt i at ungdommene skal ha det bra.

– Dette var siste dagen før skolen begynte igjen, som også kanskje gjorde at overgangen til hverdagen ble lettere. Det passet også veldig bra å gjøre dette på verdensdagen for psykisk helse, synes vi. Nå har vi på planen en stor turnering når de nærmer seg jul, så det er bare å følge med videre, oppfordrer Rosland.

«SåleVending» finner du på Instagram.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE