ANNONSE

Stemmen fra Groruddalen:

– Jeg har jo også vært ute en vinternatt før

Rapperen Kenneth Engebretsen. Foto: ANDRE HOLDEN

Sier rapper Kenneth Engebretsen, som gleder seg til torsdag kveld på Kafe Tandem. Det koster heller ingenting å komme inn.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 21.03.2018 kl 21:52

ANNONSE

SANDAKER: – Vi kan ikke flykte fra bakgrunnen vår. Noen har med seg en bagasje som kan føles tung å bære. Det er viktig å kunne snu det til noe positivt. Da er det avgjørende hvordan man blir møtt, og blir man møtt med aksept er det lettere å leve med fortiden sin, sa kronprinsesse Mette Marit, da hun i oktober i fjor åpnet Tilbakeføringssenteret i Grefsenveien 26. Her samarbeider Røde Kors, Kriminalomsorgen, Oslo kommune og næringslivet for at tidligere kriminelle skal få normale liv.

– Vi trenger noen som sier at «du er god nok som du er», at det er greit, og viser at du til og med kan være en ressurs, la hun til.

Kari og Abdi jobber også i kafeen. Foto: KAFE TANDEM

Kafe Tandem

Ved senteret er også Kafe Tandem.

– Kafé Tandem i Grefsenveien inviterer til akustisk aften med Kenneth Engebretsen, torsdag 22. mars, fra klokka 18.00. Selve kafeen har kveldsåpent hver torsdag til klokken 19.00. På dagtid er kafeen blitt et populært møtested for små og store i nabolaget, kan Tomas Myra fra Røde Kors fortelle.

Stemmen fra Groruddalen

– Du kan være verdens største halvgangster, og kjøpe og få i deg all slags dritt, men på slutten av dagen, så har det konsekvenser. Og da sitter du der, med hodet ditt.

Kenneth Engebretsen fra Stovner og Haugenstua er den nye stemmen fra Groruddalen, som i 2016 liret av seg den ene sosialrealistiske låta etter den andre, alle med skråblikket på samfunnet, skrev Dagsavisen i 2016.

Gleder seg

Nå gleder rapperen seg til torsdag kveld på Kafe Tandem i Grefsenveien.

– Jeg har jo også vært ute en vinternatt før, og underholder gjerne folk som har opplevd litt. Folk som har sett den kjipe delen. Det blir dødskult å få lov til å bidra på Kafe Tandem. Det gleder jeg meg virkelig til, sier Kenneth til lokalavisa.

Det kan være at det er flere som gleder seg.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!