ANNONSE

Jørgen gjør comeback som skuespiller

Jørgen foss, nummer tre fra venstre nederst, gjør comeback som skuespiller. Foto: NORDISK FILM KINO/ APE&BJØRN

– Innimellom finner man noe man bare må si ja til, sier Jørgen Foss, lokalpolitiker i Bydel Sagene, men også skuespiller.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 03.06.2018 kl 10:39

ANNONSE

SAGENE: Vann over ild er åpningfilmen på Oslo Pix mandag 4. juni. 13 år etter at Jørgen Foss var å se som PitbullTerje i filmen ved samme navn, er han tilbake på kino.

LES OGSÅ: Gris spiser håndgranat i ny galskapswestern

– Aktuell film

– Dette er en veldig aktuell film som setter spørsmålstegn ved vår tids største utfordringer. Filmen tar for seg viktige temaer som avgjør folks hverdag, men settingen er lagt til en ørken og blir skapt gjennom en western-komedie, forteller Jørgen Foss til lokalavisa.

Jørgen Foss, lokalpolitiker (Ap) i Bydel Sagene, men han er også mye annet, som for eksempel skuespiller. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA/ARKIV SAGENE AVIS

«Den 3. Ulven»

Han fortsetter:

– Nå er det 13 år siden PitbullTerje, og da jeg fikk lese manuset til denne filmen kjente jeg på at dette var noe veldig spesielt, og som folk trenger å se. Og noe det var naturlig å bidra på lerretet med. Jeg spiller «Den 3. Ulven» i flokken som vil oss alle godt. Nå gleder jeg meg til å vise filmen til folk, den er både aktuell, morsom og viktig.

Måtte si ja

Og noen ganger er det vanskelig å si nei:

– Jeg jobber jo ikke som skuespiller til hverdags, men innimellom finner man noe man bare må si ja til. Jeg er så heldig å få lov til å gjøre mye rart og det er fantastisk.

Filmen kommer på vanlig kino fra 8. juni.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!