Sagene Avis

– Klarer ikke å se på at storstua vår ser slik ut

Tydelige spor etter nok en fest på Voldsløkka natt til søndag i forrige uke. Foto: Leserbilde

– Vi oppfordrer dere alle til å bruke Voldsløkka, kose dere og ha det fint. Men kan du ikke rydde opp etter deg, ta med deg søpla og kaste den i en av kassene? skriver Sagene IF på Facebook.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 02.06.2021 kl 10:40

VOLDSLØKKA: Folk sitter ute, fester og koser seg i det varme sommerværet. Dessverre har de siste helgene ført til at friområdene forsøples.

Sagene IF går ut på Facebook-siden til Voldsløkka landhockey- og kunstisbane og ber folk om å rydde opp etter seg når de er ferdige med å hygge seg på Voldsløkka.

– Det er en unormalt høy, men en fantastisk bruk av hele Voldsløkka Idrettspark om dagen. Det trenes, det spilles fotball, volleyball, tennis, det jogges og løpes, Tufteparken er full av treningsglade mennesker, folk griller og koser seg, russen har sine fester. Det er rett og slett et yrende liv! Voldsløkka er rett og slett en pulserende lunge, skriver de.

– Ikke knus flasken

De påpeker at det, spesielt etter helgene, flyter av søppel og tomme flasker på løkka. Dette tenker de er greit, hvis søppelkassene har vært fulle og det har vært vanskelig å kaste søppelet sitt.


– Men når vinflasken eller ølflasken er tom, la den bare ligge der, så skal vi nok rydde opp etter deg. La den bare ligge. Ikke knus flasken. Da blir det mer jobb for oss å rydde opp og farligere for alle andre som skal bruke Voldsløkka etter deg. Hver dag har vi besøk av mange barnehager og skoleklasser. Mange, skriver de videre og ber instendig om at folk ikke knuser flaskene på kunstgressbanene og strandvolleyballbanene.

Det er Oslo kommune som har ansvar for å rydde søppel på Voldsløkka, og ikke Sagene IF. Men når det ikke ikke blir gjort, må noen andre gjøre det, skriver de videre på Facebook.

Setter ut flere søppelkasser

– Vi i Sagene IF klarer ikke å se på at storstua vår ser slik ut, Voldsløkka er hjemmet og sjela til alle Stjerner i striper, derfor rydder vi Voldsløkka og holder området i orden.

Sagene IFs driftsavdeling har nå satt ut enda flere søppelkasser på Voldsløkka, og de vil tømme dem hver dag. De kommer også til å ha folk på jobb for å holde løkka ryddig hver dag, inkludert helgene.

– Vi oppfordrer dere alle til å bruke Voldsløkka, kose dere og ha det fint. Men, kan du ikke rydde opp etter deg, ta med deg søpla og kaste den i en av kassene?


Tydelige spor etter nok en fest på Voldsløkka natt til søndag i forrige uke. Foto: Leserbilde

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...