ANNONSE

Kraftig røykutvikling fra brann i boligblokk

Bilde fra brannvesenet. Foto: Oslo Brann- og redningsetat / Twitter

Det brant tirsdag i en blokk i Dælenenggata, øverst på Grünerløkka.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 24.04.2018 kl 10:16

ANNONSE

GRÜNERLØKKA: Brannvesenet fikk melding om brannen i 5. etasje i en bygård i Dælenenggata 37, øverst på Grünerløkka, klokka 9.30 tirsdag morgen.

«Nødetatene er på stedet ifm melding om sort røyk fra kjeller. Uviss årsak og omfang pr. nå. Brannvesenet jobber med å lokalisere kilden,» skrev politiet på Twitter.

«Det meldes om at oppgangen er full av sort røyk og at flere beboere har evakuert seg selv. Fremdeles uvisst hva som er årsaken til røyken.»

– Det er ingen styrt evakuering av beboerne, det er så mye røyk at det er bedre å bli inne i leilighetene. Ingen er alvorlig skadet, men to personer blir fulgt opp av helsepersonell for muligens å ha fått i seg røyk, sa operasjonsleder Christian Krohn Engeseth til Sagene Avis klokka 10.

Dælenenggata går parallelt med og et kvartal sør for Chr. Michelsens gate (Ring 2) gjennom Rodeløkka til Carl Berners plass i øst.

På grun av mye røyk oppfordres folk til å holde vinduer lukket.

Klokken 10.06 melder brannvesenet at brannen er slukket, men at de driver med etterslukking. Det jobbes med å lufte ut røyken.

En person som skal ha fått i seg litt røyk og får behandling i ambulansen. Cirka 22 beboere som har evakuert seg selv, opplyser poltiet.