ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Årets navn og ildsjel:

Siste innspurt. Stem nå!

FINALISTENE: Leksehjelpen (øverst), aksjonsgruppa på Torshovtoppen (nede) og kantor Stein Skøyeneie i Sagene kirke. Foto: Privat / Sagene Avis

Fredag kl 12.00 er siste mulighet for å stemme på Årets navn og ildsjel 2020 i bydel Sagene. Her kan du lese mer om finalistene, og bli med på å avgjøre hvem som vinner.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

BYDEL SAGENE: For tredje gang skal vi kåre Årets navn og ildsjel i bydel Sagene sammen med Sagene Avis' lesere. I fjor vant Ungdomsrådsleder og Sagene IFs "lille daglige leder" Warsame Isse, og i 2018 ble Merete Grytten, primus motor for klubben på Fernanda Nissen skole, den aller første vinneren av Årets navn og ildsjel i Sagene Avis.

25. desember åpnet vi for avstemming på de fire finalistene redaksjonen har plukket ut, etter at leserne hadde nominert kandidater.

Nå er vi helt i innspurten. Fredag kl. 12.00 stenger vi for stemmegivning, og vi sitter igjen med en vinner!

Den av finalistene som får flest stemmer, vinner heder og ære, og får 10.000 kroner fra vår samarbeidspartner Storo Storsenter. Pengepremien skal vinneren få gi videre til et fritt valgt, godt formål i lokalmiljøet.

Årets tre finalister har på hver sine måter gitt litt ekstra dette året. Alle fortjener de en stor takk, men kun én av dem kan vinne kåringen av Årets navn og ildsjel 2020. Under kan klikke deg inn og lese litt mer om hver enkelt, og nederst avgir du din stemme!

ANNONSE

A. Aksjonsgruppa «Bevar Torshovtoppen»

Hilde Brinchmann, Line Flo og Marte Vike Arnesen står bak aksjonsgruppa som i snart to år jobbet for å stoppe utbyggingen av Torshovtoppen.

Les mer om Aksjonsgruppa her:

B. Kantor Stein Skøyeneie

Stein Skøyeneie har i over 10 år spilt orgelkonserter gratis for befolkningen på Sagene hver tirsdag.

Les mer om Stein her:

ANNONSE

C. Leksehjelpen

Leksehjelpen i bydel Sagene er et samvirke som drives av foreldre og frivillige leksehjelpere, med støtte fra Nordpolen skole, Deichmanske bibliotek på Sandaker, Sagene Frivilligsentral og Bydel Sagene. Det er særlig fire personer som har stått sammen for koordinering av leksehjelpen. Atle Seierstad og Brit Sundland (koordinerende leksehjelpere), Safia Mohommed og Zahra Hassan (forelder og frivillig).

Les mer om Leksehjelpen her:

Stem!

ANNONSE

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE