Sagene Avis

Lokalprofilen: – Vi har en utfordring i hvordan vi kan bistå familier med hjelpebehov

BYRÅD FOR ELDRE, HELSE OG ARBEID: Tone Tellevik Dahl Foto: Karl Andreas Kjelstrup (arkivfoto)

Byråd for eldre, helse og arbeid, Tone Tellevik Dahl, er opptatt av hvordan vi kan legge om fra en institusjons- og stoppeklokkebasert eldreomsorg.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 19.03.2018 kl 13:42

LOKALPROFILEN: Dette er en spalte der vi stiller faste spørsmål til lokalbeboere/-profiler som er aktuelle eller utmerker seg på en eller annen måte.

– Hva opptar deg mest om dagen?

– Å reise rundt og se hvordan byrådets omlegging av eldreomsorgen faktisk utarter seg ute i bydelene og på sykehjemmene. Samtidig som jeg holder foredrag og gjør intervjuer om hvordan vi legger om fra en institusjons- og stoppeklokkebasert eldreomsorg, til en aktiv alderdom hvor man kan være sjef i eget liv og bo i en mer aldersvennlig by.

– Hva er ditt favorittsted i nærmiljøet?

– Torshovparken. Det er rett utenfor porten i gården min. Det går jeg tur, jogger noen runder (10 runder er ca 5 km), soler meg om sommeren, griller og slapper av.


– Hva brakte deg til denne delen av byen?

– Jeg jaktet på en rimelig leilighet jeg kunne leie ettersom jeg var lei av å bo på studenthybel på Kringsjå. Jeg fikk tilslag på en fin 2-roms til bra pris i 1991. Flyttet og ble Torshov-fan. Har siden gjort boligkarriere her og flyttet fra 2- til 3- og nå 4-roms leilighet.

– Hva klarer du deg ikke uten i hverdagen?

– Mobilen

– Hva bør lokalpolitikerne i din bydel ta tak i?


– Alle bydeler har en utfordring i hvordan vi bedre kan bistå familier med store hjelpebehov, for eksempel med funksjonshemmede barn. Det er vi som kommune/bydel som må koordinere oss bedre slik at brukerne slipper å ta den jobben.

LES OGSÅ:

Helga (83) etter rehabiliteringsopphold: Slakter forholdene ved kommunalt helsehus

– Må kjempe mot systemet som skal hjelpe oss

Lokalprofilen: – Få på plass Sagene bad

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...