ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Lokalprofilen: Vil ha hele Akerselva som badeplass

Øyvind Hartmann Foto: Janina Lauritsen

Øyvind Hartmann håper Akerselva kan bli en 8,2 km lang badeplass.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

Lokalprofilen: Dette er en spalte der vi stiller faste spørsmål til lokalbeboere/-profiler som er aktuelle eller utmerker seg på en eller annen måte.

Øyvind Hartmann var en av initiativtakerne til å sikre videre drift av Hønse-Lovisas hus. Huset er under oppussing, men forventes å bli åpnet for publikum i løpet av våren.

– Hva opptar deg mest om dagen?
Mange tanker dreier seg om Hønse-Lovisas hus. Vi i «Arbeidermuseets venner» er opptatt av å videreføre dette lille kulturhusets profil videre. Og så setter jeg pris på at værgudene har vært med oss i vinter når det gjelder vår lille, lokale dugnads-skøytebane i Badebakken. Vi har hatt god skøyteis siden slutten av november! Men 14 minus er en unødvendig overdrivelse…

– Hva er ditt favorittsted i nærmiljøet?
Akerselva er mitt favorittsted, jeg håper det snart går an å bade i hele Akerselva. Da håper jeg det blir etablert badeplass på Myraløkka og/eller Brochmannsløkka.

– Hva brakte deg til denne delen av byen?
En dame, rett og slett. For vel førti år siden.

ANNONSE

– Hva klarer du deg ikke uten i hverdagen?
Jeg vet ikke om jeg har så mange slike hang’ups, men uten teater, konserter og bibliotek, gjerne lokalt, vet jeg ikke om det hadde vært noe stas.

– Hva bør lokalpolitikerne i din bydel ta tak i?
Jeg synes de har gjort en god jobb i mange år. Vi må huske at de aller fleste av lokalpolitikerne er ildsjeler, ikke karriere-politikere. De bruker av sin fritid for å holde i gang og forbedre tilbudene i lokalsamfunnet. Men som sagt, kunne de gjøre Akerselva til en 8,2 km lang badeplass, vil det være det viktigste grepet for bedre trivsel og folkehelse i Oslo på mange år!

Les også:

Hønse-Lovisas hus får venneforening

Forrige lokalprofil: Lisa Maria Hareide: En grønn ildsjel

ANNONSE

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE