ANNONSE

Lyst til å plukke middagen selv?

VANDRING: Nina Berge er med som ekspert-guide når det skal plukkes spiselige vekster til helgen. Her fra en tidligere vandring. Foto: Omstilling Sagene

Kunne du tenke deg å plukke matvekster i nærmiljøet ditt, men er litt usikker på hva som er spiselig? Da kan du bli med på vandring i Torshovdalen!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.05.2018 kl 13:57

ANNONSE

TORSHOVDALEN: Har du lyst å finne ingredienser til middag, til medisin eller rengjøring rett utenfor døra di? Da inviteres du til vandring i Torshovdalen sammen med den lokale organisasjonen Omstilling Sagene, lørdag 12. mai klokken 13-15.

LES OGSÅ: – Det perfekte supplement hvis du ikke har hage

Den frivillige gruppa har fokus på å skape et levende og mer miljøvennlig Bydel Sagene.

– Dette er sjette året vi organiserer vandringen og hovedmålet er å introdusere og gjøre folk bedre kjent med nærmiljøet sitt og ta bedre nytte av det som vokser, og som kan spises, rett utenfor døra, sier Siri Mittet, som er med som assistent og turleder.

MIDDAG?: Har du lyst å finne ingredienser til middag, til medisin eller rengjøring rett utenfor døra di? Foto: Omstilling Sagene

Nina Berge, som har mye erfaring og kunnskap om ville vekster, er med som ekspert-guide.

Vandringen er åpen for alle interesserte og krever ingen forkunnskaper. Hvis du allerede har litt erfaring er du også velkommen til å delta, og gjerne dele litt av det du kan med de andre.

Det er oppmøte ved Trikkestallen på Torshov og så går ferden mot Torshovdalen hvor det identifiseres og plukkes nyttige og gode vekster som nesle, løvetann, almefrø og skvallerkål. Ta med nett/kurv, saks og hansker til neslene og gjerne litt mat og drikke til en liten rast etter vandringen.

Omstilling Sagene organiserer vandringen med frivillig innsats, men de oppfordrer alle til å ta med noen kroner for å si takk til Nina for innsatsen.

GODT OPPMØTE: Her fra vandringen i 2015 Foto: Omstilling Sagene

LES OGSÅ: Hvilken annen bydel har en egen liten hage, som trilles rundt i gatene?

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!