Sagene Avis

Gledet seg til å kunne arrangere cup igjen:

Må avlyse med flere hundre barn

Daglig leder i Skeid, Daniel Holmeide Strand, på Nordre Åsen. Foto: Skeid

Igjen er hovedbanen stengt, på grunn av rehabilitering, og klubben viser også til dårlig forfatning på de andre banene også - høstcupen blir ikke noe av, melder klubben.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

NORDRE ÅSEN: Onsdag omtalte Nordre Aker Budstikke at Bymiljøetaten igjen måtte stenge Nordre Åsens hovedbane, Skeids A-lags hjemmebane.

Daglig leder Daniel Strand Holmeide Strand har uttalt at han ikke trodde på lapping, og fikk rett. Denne uka måtte banen igjen stenge, etter å ha vært stengt en periode fra september.

Neste helg gledet Skeid seg til å arrangere første store cup på lenge, og skriver på sine nettsider:

«Bymiljøetaten varslet i går at Nordre Åsen 1 stenges grunnet nok et forsøk på lapping av banen. Helga 16.-17.10 skulle vi etter planen ha Skeid Høstcup, vårt første større arrangement for barnefotballen siden 2019.

– Vi må dessverre avlyse cupen på grunn av banesteningen. Vi har 70 påmeldte lag, og har virkelig gledet oss til å sparke i gang en barneturnering som har vært et stort savn under pandemien, forteller leder i yngres utvalg Roar Iost.

– Beklager til lag som hadde gledet seg

Sist gang Skeid avviklet en større turnering er helt tilbake i oktober 2019.

– Banekvaliteten på de øvrige banene er ikke gode nok til at vi kan invitere til turnering. Nordre Åsen 2 tåler ikke regn, og det gjør for så vidt ikke Muselunden heller. I Muselunden har vi heller ingen kiosk- eller toalettfasiliteter, fortsetter Iost.

– Vi beklager både til våre egne og gjestende lag som har gledet seg til å få spille cup igjen. Vi rår dessverre ikke over situasjonen som er skapt med det ødelagte kunstgresset på Nordre Åsen, men vi håper inderlig at dette kan la seg løse før det går flere sesonger med i dragsuget.

Påmeldte lag fra andre klubber får naturlig nok refundert påmeldingskostnaden ved turneringen.»


Klubben opplyser at det er snakk om flere hundre påmeldte barn.

Tror ikke på lapping

– Bymiljøetaten og leverandøren ønsker å gi det nok et forsøk med lapping av banen. Dette arbeidet har ikke ført til noen bedring på alle forsøk hittil. Allikevel skal de forsøke på nytt, skrev Skeid på sine nettsider onsdag.

Daglig leder i Skeid, Daniel Holmboe Strand, har uttalt at han ikke har stor tro på at banen kunne bli helt bra:

– Vi mener at banen er ødelagt og aldri vil kunne repareres. Til tross for at dekket kun er tre år gammelt er det allerede såpass slitt at man kan si at det nærmer seg slutten på levetiden. Eneste løsning vi ser - for at vi skal få et dekke som er godkjent - vil være å legge et nytt. Alt annet er bortkastet ressursbruk og løser ikke de underliggende problemene med banen, ifølge Strand i tidligere sak i Nordre Aker Budstikke.

Nå kan de se ut til at han får rett.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...