Sagene Avis

Solgt langt over prisantydning:

«Man kan ligge i badekaret og se på himmelen»

Fra badet i leiligheten i Bergensgata 5 og med glass i taket. Foto: ISNITT/BJØRNAR SOLBERG/NORDVIK

«Bærre lækkert» på Bjølsen, leiligheten ble også solgt før visning.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 21.09.2020 kl 11:45

BJØLSEN: Det er Nordvik Nydalen som nylig arrangerte salget av den 150 kvadratmeter store andelsleiligheten over to etasjer, med fem soverom på Bjølsen, i Bergensgata 5.

«En sjelden leilighet tegnet av Margrethe Rosenlund. Spesielt er å nevne det flotte takoppløftet utformet som en boks med glass i front og tak. Takterrassen har 360 graders utsyn over byen. På badet kan man ligge i badekaret og se opp på himmelen gjennom glasstaket, det samme kan man gjøre i loftsstua», skriver megleren i omtalen av leiligheten.

Svevetrappa og fra kjøkkendelen i Bergensgata 5. Foto: ISNITT/BJØRNAR SOLBERG/NORDVIK

Glassboksene på loftet i Bergensgata 5. Foto: ISNITT/BJØRNAR SOLBERG/NORDVIK

2 millioner over prisantydning

Prisantydning var 12,5 millioner kroner. Eiendomsmegler Elisabeth Hjertenes i Nordvik Nydalen bekrefter at leiligheten nå er solgt før visning, for 14,5 millioner.


Hjertenes forteller også at denne leiligheten var en av de påmeldte kandidatene under helgens Open House Oslo arkitekturhelg.

– Da vi la ut leiligheten for salg, ble det umiddelbart en veldig stor respons. Det resulterte i at fem interessenter gjerne ville komme på privat visning før oppsatt fellesvisning. Det synes vi er greit, da sprer visningene seg bedre. Disse visningene resulterte i at to av interessentene ble med i en budrunde som selger da selv styrte, og hvor høyeste bud endte på 14,5 millioner – et bud selger valgte å akseptere.

Bergensgata 5. Foto: ISNITT/BJØRNAR SOLBERG/NORDVIK

Eiendomsmegler Elisabeth Hjertenes i Nordvik Nydalen. Foto: NORDVIK NYDALEN

Hjertenes fortsetter:


– Jeg kjenner ikke til at det er solgt en leilighet i så høy prisklasse på Bjølsen tidligere, men veldig moro med en slik perle av en leilighet i området. Det vi også registrerte er at etablering av Den tyske skolen i området var veldig viktig for flere av interessentene.

Fra terrassen i Bergensgata 5. Foto: ISNITT/BJØRNAR SOLBERG/NORDVIK

Svevetrappen. Foto: ISNITT/BJØRNAR SOLBERG/NORDVIK

– Verdens kuleste trapp!

Foruten lekker arkitekttegnet leilighet med takterrasse, må megleren nevne en annen spesiell ting:

– Svevetrappen! Trappen til etasjen over ser ut som den henger i luften, og man kan tenke at den kommer til å røre på seg hvis man går i den. Men det gjør den jo ikke. Dette er verdens kuleste trapp!

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...