ANNONSE

– Min far er fremdeles ikke funnet

SAVNET: 76-åringen ble savnet fra Madserudhjemmet i Bydel Ullern fredag kveld/natt til lørdag.

Sønnen til den savnede 76-åringen ber om tips i saken.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE

OSLO: – Min far ble savnet fredag kveld, 27.07, ca. klokken 22.00. Han er fremdeles ikke funnet, så vi ønsker selvfølgelig at saken fremdeles får oppmerksomhet, skriver Magnus Olsen til lokalavisa.

Han påpeker at det noen steder står at faren er 180 cm og 80 år, dette stemmer ikke. Han er ca 175 cm, veier 60 kilo og hadde antagelig med seg en mørk blå genser da han forsvant.

Håkon Olsen forsvant fra Madserudhjemmet i Bydel Ullern, men han kan ha kommet seg langt avgårde.

LES OGSÅ: Den savnede mannen har bodd på Grefsen

Mulige observasjoner ved Smestad og Lørenskog

På sin Facebook-side skriver Olsen:

«Savnet!!
Oppdatering onsdag 1/8 , Fremdeles ikke funnet. Vi trenger fremdeles hjelp til å lete , og dele etterlysningen. Mulige observasoner er ved Smedstad natt til lørdag og på Lørenskog lørdag på dagen , dog ikke sikkert. Han er ca.175cm. høy og ca.60kg. Han har også antagelig med seg en mørk blå genser.

Hvis noen har tips , (også om noen kan ha sett ham gående langs veien natt til lørdag?), så ring politiet på 22669050 eller 02800. Send også gjerne melding på msn»

Lette med helikopter

I går twitret politiet om at de lette etter 76-åringen med helikopter.

Sjekket hans gamle bosted

Operasjonsleder Tore Solberg fortalte til Akersposten at det har kommet inn tips, men at disse ikke har gitt konkrete resultater.

– Vi har blant annet søkt veldig nøye i hele området rundt Madserudhjemmet og i Frognerparken. Vi har også søkt der kona og familie bor. Vi har også sjekket opp hans gamle bosted på Grefsen, der han bodde for 20 år siden.

Sønnen opplyser også om at faren, som er dement og har problemer med å gjøre rede for seg, er veldig sprek. Han kan derfor ha gått lang, mulig til skogen.

Ber folk se i garasjer og uthus

Politiet ber folk sjekke om han kan oppholde seg i garasjer eller uthus.

– Hvis noen har sett mannen – ta kontakt med Kriminalvakten ved Oslo politidistrikt, telefon 22 66 99 66 eller 22 66 97 98. Vennligst let i garasjer, uthus, kjellere og andre steder hvor det er naturlig å gjemme seg – også i nærområdet.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!