Sagene Avis

Nå er de fjernet!

Nå er sykkelstativene fjernet fra Myraløkka. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Det kom kraftige reaksjoner fra både beboere og politikere, da sykkelstativene ble satt opp i akebakken. Nå er sykkelstativene borte.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 26.11.2020 kl 14:09

SAGENE: Sagene Avis har flere ganger skrevet om sykkelstativene på Myraløkka. Både beboere og politikere reagerte på at disse ble plassert i bunnen av den populære akebakken.

Bystyrepolitiker Camilla Wilhelmsen (Frp) og leder av Sagene Frp, Hans Otto Watne, ble med lokalavisa til Myraløkka for å se an situasjonen med egne øyne:

– Jeg må si at her får du stor fart, sykkelstativene kan gå ut over sikkerheten til barna. Jeg er ikke i tvil, disse må fjernes, sa Camilla Wilhelmsen (Frp) til Sagene Avis onsdag, og la til at det var mye verre enn hun hadde forestilt seg.

Camilla Wilhelmsen (Frp) og Hans Otto Watne (Frp) mener plasseringen av disse ikke henger på greip. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

Dagen etter, torsdag 26. november, er sykkelstativene fjernet fra Myraløkka.


– Jeg kan bekrefte at vi har fjernet sykkelstativene etter at vi ble klar over at plasseringen ikke var heldig med tanke på aking i bakken, sier Guro Birkeland Tangen, senior kommunikasjonsrådgiver i Bymiljøetaten.

Wilhelmsen (Frp) er veldig glad når hun får nyheten:

– Dette var strålende! Det er gledelig at beboere og Sagene Avis tar det opp så kraftig, og viser at det ikke er akseptabelt å sette opp sykkelstativ i en akebakke.

Hans Otto Watne (Frp) blir også veldig overrasket over at sykkelstativene allerede er fjernet.

– Det var en utrolig rask respons. Bymiljøetaten har kanskje skjønt et eller annet, når noen tar dem på fag? Dette er gledelige nyheter. Så kan man spørre dem hvor sykkelstativ heller burde stå? Mitt tips er i utkanten av parken, sier han.


Nå er sykkelstativene fjernet fra Myraløkka. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...