Sagene Avis

Nå har Bydel Sagene bestemt seg

RINGNES BRYGGERI AS: Ringnes har søkt om skjenkebevilling i festsalen. Foto: Privat

Etter flere behandlingsrunder har bydelsutvalget endelig vedtatt om de vil gi Ringnes Bryggeri AS skjenkebevilling eller ikke.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SAGENE: Skjenkebevillingen ble behandlet torsdag 27. september, i Sagene bydelsutvalg.

Søknaden til Ringnes Bryggeri AS ble først tatt opp i Helse- og mestringskomitéen torsdag 23. august. Bydelsdirektørens forslag til vedtak var at søknaden innvilges. Bård Follerås (Rødt) foreslo at saken ble utsatt til påfølgende bydelsutvalgsmøte 30. august, og bydelen ble bedt om å fremlegge informasjon om serveringens karakter, hyppighet, adkomstvei til serveringen og vurdere konsekvensene for beboerne. Forslaget ble enstemmig vedtatt.

Siste behandlingsrunde i bydelen

I bydelsutvalgsmøtet 30. august, ble søknaden igjen utsatt til det neste møtet i Helse- og mesteringskomitéen. Der landet de på å tilrå at søknaden om serverings- og alminnelig skjenkebevilling med åpnings-/skjenketid inne til klokken 01.00/00.30 innvilges, forutsatt av Ringnes Brygghus AS sikrer:

  • At lokalene får inngang fra Toftes gate slik at det ikke blir gjennomgangstrafikk til lokalene via indre gårdsrom på ettermiddag og kveldstid
  • At det lages en ordning slik at det sikres at gjestene ikke røyker i indre gårdsrom på ettermiddag og kveldstid
  • At konseptet videreføres som i dag

Søknad om skjenkebevilling til sluttet lag, med åpnings/skjenketid inne til kl. 01.00/00.30, innvilges.


Helse- og mestringskomitéens anbefaling ble enstemmig vedtatt i bydelsutvalget. Så er det opp til Næringsetaten å ta den endelige avgjørelsen.

Go'Grilla Garage

Det kommende serveringsstedet på Torshov, Go'Grilla, har søkt om servering med åpnings-/skjenketid inne til kl. 01.00/00.30 og ute til kl. 22.00/21.30.

Etter møtet i Helse- og mestringskomitéen, ble følgende vedtatt:

«Helse- og mestringskomitéen (med uttalelsesmyndighet delegert fra Bydelsutvalget) tilrår at søknaden fra Grillin AS, om serverings- og alminnelig skjenkebevilling for servering ved serveringssted GoGrilla Garage, Vogts gate 54, med åpnings-/skjenketid inne til kl.
01.00/00.30 og ute til kl. 22.00/21.30, får følgende utfall:

Søknad om åpnings-/skjenketid inne til kl. 01.00/00.30, innvilges som prøvedrift i ett år.»


Denne anbefalingen ble også enstemmig vedtatt i bydelsutvalget.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...