Sagene Avis

Nå kan du snart reise til Gardermoen herfra

Flybussen stopper blant annet i Arendalsgata fra 20. september. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

20. september er Flybussen tilbake på Sagene og Torshov, men den endrer flere av stoppestedene i bydelen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SAGENE: Koronapandemien satte nesten hele luftfartsbransjen på pause, og som følge av det ble naturlig nok og transporten til Oslo lufthavn Gardermoen kraftig redusert. Flybussen innstilte mange av sine ruter, og det var ført i sommer at noe av trafikken ble tatt opp igjen.

Nå melder Flybussen at deres rute FB1 Majorstuen, som kjøres av Norgesbuss, også settes i drift igjen, med oppstart 20. september. Da blir det noen endringer på ruta i bydel Sagene.

– Fra 20. september kjører Flybussens rute FB1 via Sagene, Arendalsgata, Torshov og Torshovparken. Da kan du som bor på eller nær Sagene og Torshov reise direkte til Gardermoen, uten å bytte underveis. I første omgang kjører vi én gang i timen, skriver de på sine nettsider.

Nye holdeplasser:

  • Sagene (ved Sagene kirke)
  • Arendalsgata
  • Torshov
  • Torshovparken

Holdeplasser som ikke betjenes lenger:

  • Arkitekt Rivertz plass
  • Vøyenbrua
  • Vogts gate

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...