Sagene Avis

Foreldrene etterlyser fotgjengerfelt her:

Nå skal Sporveien ordne opp

Foreldrene sier et skilt ikke er nok her, og etterlyser et markert fotgjengerfelt. Foto: Leserbilde

Foreldrene til barna ved Fernanda Nissen skole etterlyser tryggere skolevei, og savner et markert fotgjengerfelt i krysset Birch-Reichenwalds gate/Grefsenveien. Nå vil Sporveien ta affære.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SANDAKER: Sagene Avis har flere ganger tidligere skrevet om situasjonen i Grefsenveien, hvor foreldrene til barna ved Fernanda Nissen skole etterlyser et lyskryss i krysset Grefsenveien/Birch-Reichenwalds gate.

Foreldrene er glade for at de lokale politikerne har engasjert seg for fortgang i å få sikrere skolevei for bydelens barn, og de håper dette vil resultere i en raskere forbedring av denne skoleveien.

Men nå påpeker de at etter at Sporveien avsluttet arbeidet i Grefsenveien etter påske, i krysset Birch-Reichenwalds gate/Grefsenveien, så er det ingen markerte fotgjengerfelt her.

– Ettersom veien er åpen, er det nå også åpent for biler i begge bilfelt samt trikk på begge spor. Vi kan takke Corona for mindre trafikk akkurat nå, men hva skjer med trafikkbildet når Oslo vil gjenåpne? I tillegg vil jeg understreke at voksne også blir usikre av dette, og at et fotgjengerskilt ikke er en nok markering, skriver en mor i en e-post til lokalavisa.


Grefsenveien nedre-prosjektet er en del av Trikkeprogrammet og omfatter nødvendig vedlikehold av trikkeinfrastrukturen. Trikkeskinner blir byttet ut med nye der disse er gamle og slitt, informerer Sporveien til Sagene Avis tirsdag.

– Krysset Grefsenveien/Birch-Reichenwalds gate blir således ikke oppgradert som del av vårt prosjekt, utover opprustningen av trikkeinfrastrukturen.

– Med dette sagt, vi vil fra Sporveiens side sørge for å merke opp fotgjengerfeltene i Grefsenveien når været tillater det. Planen er at merkingen vil bli gjennomført i løpet av et par uker, sier Sporveien.

Foreldrene ber om tryggere skolevei til Fernanda Nissen skole, og vil ha lysregulering i krysset Grefsenveien og Birch-Reichenwalds gate, fra venstre Monica Tjernsmo, Gry Aglen og Anna Birgitta Ledang. Foto: Kristin Tufte Haga

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...