Sagene Avis

Lokalprofilen:

Ønsker at alle barn får delta på fritidsaktiviteter

Foto: Janina Lauritsen

Byråd for oppvekst og kunnskap, Inga Marte Thorkildsen (SV), vil ha hjertesoner rundt skolene.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 06.02.2019 kl 10:19

LOKALPROFILEN: Dette er en spalte der vi stiller faste spørsmål til lokalbeboere/-profiler som er aktuelle eller utmerker seg på en eller annen måte.

Byråd for oppvekst og kunnskap, Inga Marte Thorkildsen, (SV) er for tiden på besøk i byens skole for å høre om erfaringene med gratis aktivitetsskole. Tidligere i uken besøkte hun Lilleborg skole på Torshov.

– Hva opptar deg mest om dagen?

– Mye! Men aller mest hvordan Oslo skal bli en by som er god å vokse opp i for alle barn. Akkurat nå reiser jeg rundt på skoler for å høre hvordan barnereformen vår med gratis Aktivitetsskole fungerer. Det er helt overveldende!  

– Hva er ditt favorittsted i nærmiljøet?


– Flere! Sagene samfunnshus, Bjølsen skolegård og badestedet i Nydalen for eksempel. 

– Hva brakte deg til denne delen av byen?

– Litt tilfeldig, vi flytta fra Tøyen etter åtte år og var på jakt etter en leilighet som var litt større siden vi hadde fått barn. Så falt vi for den grønne bydelen, da vet du! 

– Hva klarer du deg ikke uten i hverdagen?

– Sykkelen og mobilen! Og mann og barn, da. 


– Hva bør lokalpolitikerne i din bydel ta tak i?

– De gjør mye bra allerede. Men hjertesoner rundt skolene - altså trafikksikre skoler -, matkvaliteten på AKS, trygge boliger og bomiljøer for alle og å sikre at alle barn får delta i fritidsaktiviter er noen av hjertesakene mine. Også håper jeg de bryr seg om barnevernet sitt! Vi samarbeider godt med våre rødgrønne lokalt, og skal få til enda mer bra i tida som kommer. 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...