Sagene Avis

OBOS deler ut 40 millioner:

Se her hvem som får i bydel Sagene

OBOS JUBEL: Sagene Skoles Musikkorps er blant de ti som får støtte i bydel Sagene. Foto: Sagene Skoles Musikkorps (arkivfoto)

OBOS deler ut 40 millioner kroner i støtte til lag og foreninger. Av disse går 783.500 kroner til ti ulike mottakere i bydel Sagene.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 29.06.2020 kl 13:10

BYDEL SAGENE: Korps, idrettslag og foreninger rammes hardt av koronakrisen. Nylig etablerte OBOS en støtteordning på 40 millioner kroner for å bidra til at frivilligheten kan holde hjulene i gang.

Alle de 475.000 medlemmene i OBOS ble invitert til å delta i den nasjonale dugnaden ved å sende inn forslag til hvem som skal få penger fra fondet, OBOS Jubel. Dette resulterte i 1200 søknader om pengestøtte til alt fra idrettsklubber til korps og teatergrupper. Hvert lag kunne maksimalt få 200.000 kroner. Nå er fordelingen gjort og 556 ulike lag og foreninger får støtte, blant dem ti i bydel Sagene.

25 millioner kroner av potten har gått til idretten, 15 millioner har gått til ulike kulturtilbud.

Dekke tapte inntekter

– Vi ville være med på å dekke tapte inntekter fra aktiviteter som måtte droppes - som vaffelsalg, loppemarkeder og billettsalg. Lag og foreninger er en viktig del av det norske samfunnet og bidrar enormt inn i det store samfunnsregnskapet. Barn og unge får fritidstilbud, og vi får alle noe å glede oss over når vi går på konserter og kamper. Det er viktig at disse tilbudene overlever, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS, i en pressemelding.

– Nå får vi også noe å juble for når krisen er over. Jeg er glad for at vi har kunnet gi en håndsrekning til så mange, fortsetter han.


Disse får i bydel Sagene:

  • Bjølsen skoles musikkorps 70.000 kroner
  • Lilleborg Skoles Musikkorps 60.000 kroner
  • Oslo Bordtennisklubb 43.000 kroner
  • Oslo Skateboardforening 100.000 kroner
  • Sagene IF 190.000 kroner
  • Sagene skoles musikkorps 60.000 kroner
  • Skeid 200.000 kroner
  • Torshov Kvinnelige Vokalensemble 15.000
  • Torshovkoret 15.000 kroner
  • Østerdølenes lag i Oslo 30.500

– Livet mellom husene

Pengene er i hovedsak fordelt til lag og foreninger i områder hvor OBOS har mange medlemmer.

– I OBOS er vi opptatt av livet mellom husene. Lokale lag og foreninger betyr mye for sine nærområder. Jeg er derfor glad for at så mange OBOS-medlemmer i Sagene benyttet muligheten til å nominere lag og foreninger som gjør en forskjell og skaper jubel og glede i våre nabolag, sier Kjørberg Siraj.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...