ANNONSE

Sikrer kinoutgangen

Inn- og utgangen til Odeon kino går nesten rett ut i Vitaminveien. Foto: Janina Lauritsen

Slik at kinogjestene ikke skal vandre rett ut i gata etter forestilling.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE

STORO: 22. mars åpnet Oslos nye kinosenter – det største i Norge med 14 saler og IMAX – Odeon på Storo. Men fortsatt gjenstår det arbeider på byggene rundt. Inn- og utgangen til kinoen går forbi byggeplassen og ender ut i Vitaminveien.

I forrige uke skrev en bekymret leser til lokalavisen: Han frykter påkjørsler når kinopublikum kommer fra forestilling og ut i mørket i Vitaminveien.

Vadrer i veibanen

– Det er ikke gatelys utenfor og når folk uten refleks bare vandrer i veibanen på vei hjem, er det veldig vanskelig å se disse personene, særlig med møtende billys. Har selv kjørt forbi flere kvelder, det samme har min kone på vei hjem fra kveldsvakter, hvor vi har opplevd farlige situasjoner, skriver leseren.

Han frykter at det kan skje en ulykke.

LES OGSÅ: Enormt lerret, varme i setene og 14 nye kinosaler

Monterer lys

Disse skal sørge for et opplyst inngangsparti. Foto: Janina Lauritsen

Den nye kinoen er en del av Storo Storsenter, og senterdirektør Unni Merethe Aasgaard forteller at de nå har satt opp gatelys ved utgangen til Odeoen:

– Veidekke har satt opp flere lysmaster, ved utgangen. Når alt står ferdig blir det jo også fortau på «riktig side» av veien langs fasaden til hotellet. I tillegg har vi kjøpt inn rekkverk som skal lede gjestene mot overgangsfeltet, forteller senterdirektøren.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord