ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Snart julegrantrenning og moro her: – Nå er det en tradisjon

– Jeg gleder meg til at plassen utenfor Trikkestallen fylles opp med skikkelig førjulsstemning, sier informasjonssjef Margareta Magnus Myhre i Oslo Nye Teater.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 12.11.2017 kl 18:34

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

TORSHOV: Lørdag 2. desember tennes igjen julegrana utenfor Trikkestallen på Torshov, i regi av Oslo Nye Teater.

– Vi får besøk av selveste Snekker Andersen og Julenissen fra forestillingen «Jul med Prøysen og Snekker Andersen», kan informasjonssjef Margareta Magnus Myhre fortelle.

Hest, kjerre, gløgg, pepperkaker og barnekor

Det blir mulig å sitte på med hest og kjerre. Det blir gratis julegløgg og pepperkaker. Bjølsen barnekor synger gode og gamle julesanger.

– Jeg gleder meg til at plassen utenfor Trikkestallen fylles opp med skikkelig førjulsstemning. Også skal vi selvfølgelig gå rundt juletreet, sier Myhre, og minner om at arrangementet er gratis.

Tredje året

Myhre fortsetter:

ANNONSE

– Det er fantastisk at vi når ut til så mange i bydelen med julegrantenningen her på Trikkestallen. Dette er tredje året vi arrangerer dette, så nå er det definitivt en tradisjon, sier hun.

Og legger til at det vil bli mulighet for å kjøpe noe å spise på stedet, både lokale Strøm-Larsen og Lilleborg skoles musikkorps stiller med utsalg på denne dagen.

– Og så er et godt julegavetips billetter til teaterforestillingene! oppfordrer Myhre.

HER KAN DU MELDE DIN INTERESSE TIL ARRANGEMENTET

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE