Sagene Avis

Søker etter sporhund som kan finne Louie

LOUIE: Har du en sporhund som kan finne katten? Eller kanskje du har sett ham? Foto: Privat

Louie forsvant fra Torshov 14. juli. Nå søker eier etter noen med en sporhund som kan hjelpe til med å finne katten.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.07.2018 kl 12:14

TORSHOV: "Er det noen her som har eller kjenner til noen som har en søker/los-hund som kan spore katter. Enten med å gå dør til dør og snuse om pus kan være innestengt eller fra området der den kan ha falt ned og hvilken vei den har gått. Takknemlig for alle råd, veiledning og tips ang bruk av hund" skriver en venn av eieren inne på Facebook-gruppen Rømlingen.

Det er en dusør på 3000 kroner til den som kan få Louie hjem.

Forsvant fra et takvindu

Louie forsvant fra et takvindu i Søylegården (Hans Nielsen Hauges gate 32) ved Åpent Bakeri på Sandaker/Torshov natt til 15. juli. Han bor i Tverrbakken 4 på Torshov og ble bare passet på i Søylegården.

Katten er sort og hvit, har en veldig markert hvit "melkebart", hvite poter og hvitt bryst. Han er korthåret og er tatovert med "ID" i begge ørene.

Har du sporhund?

Han lyder navnet sitt, men han pleier å være inne og er nok derfor redd.


"Vi blir ekstremt glad for alle som tar seg en tur i området og som deler og henger opp plakater. Plakat kan printes her: https://dyrebar.no/76394/" skriver eier Christine på Facebook.

Har du en sporhund som kan hjelpe? Her kan du se hele etterlysningen og finne kontaktinfo

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...