Sagene Avis

Ny runde nattarbeid, og flytting av holdeplasser på Sandaker

Sandaker senter holdeplass erstattes av en midlertidig holdeplass fra 20. april. Foto: Sporveien

Det blir en kort periode med buss for trikk og nattarbeider i Sandakerveien, og midlertidige holdeplasser ved senteret i tiden fremover.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 15.04.2021 kl 15:56

SANDAKER: Det er Sporveien som melder dette i en informasjonsepost om prosjektet.

Mandag 19. april er Sporveien i gang med den videre opprustningen av Sandakerveien, som del av Grefsenveien nedre-prosjektet i Trikkeprogrammet.

I den anledning informerer de om følgende arbeider:

  • Mandag 19. april: Ny fase i arbeidene starter i Sandakerveien, med forberedende arbeider frem til kl. 23. Det settes inn buss for trikk fra kl. 20 og ut driftsdøgnet.
  • Tirsdag 20. april: Det blir nattarbeid mellom kl. 01 og 06 for å legge inn enkeltspor for trikken i Sandakerveien nedenfor krysset ved Hans Nielsens Hauges gate.

SPORVEIEN: Blå markering viser strekningen som blir rustet opp som del av Grefsenveien nedre-prosjektet. Kommende fase i prosjektet vil hovedsakelig foregå i Sandakerveien ved Sandaker senter. Foto: Sporveien

Sandakerveien vil være stengt for gjennomkjøring med bil i anleggsperioden. Det gjøres unntak for utrykningskjøretøyer og kjøring til eiendommer i Sandakerveien.


Sporveien opplyser at opprustningsarbeidet av trikkeinfrastrukturen i Grefsenveien for det meste er ferdig, men at noen arbeider gjenstår. Master som holder trikkens strømledning på plass skal skiftes, og det skal blant annet asfalteres og merkes på dagtid.

Sporveien er byggherre og ansvarlig for gjennomføringen av prosjektet Grefsenveien nedre, som i sin helhet er planlagt ferdigstilt i desember 2021.

Midlertidig holdeplass

Fra 20. april blir det også etablert en ny, midlertidig holdeplass som erstatning for Sandaker senter holdeplass. Plattformen i retning sentrum ligger i Vogts gate. Plattformen i retning Storo ligger utenfor Sandaker senter.

SPORVEIEN: Blå markering viser strekningen som blir rustet opp som del av Grefsenveien nedre-prosjektet. Kommende fase i prosjektet vil hovedsakelig foregå i Sandakerveien ved Sandaker senter. Foto: Sporveien

Hensikten med oppgraderingen av strekningen mellom Åsengata og Vitaminveien er å ruste opp trikkeinfrastrukturen der denne er gammel og slitt, og å imøtekomme tekniske krav til trikkeinfrastrukturen.


Oppgraderingen er en del av Trikkeprogrammet og en samlet plan for gateopprustning der Sporveien, Bymiljøetaten, Ruter og Vann- og avløpsetaten samarbeider om gjennomføringen.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...