ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Fra neste uke:

Stenger holdeplassen

Sandakerveien oppgraderes. Foto: Sporveien

– Holdeplassen vil være stengt noen uker frem i tid, frem til den oppgraderte Sandaker senter holdeplass kan tas i bruk, ifølge Sporveien.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SANDAKER: Sporveiens oppgradering av Sandakerveien skrider frem. Grefsenveien nedre-prosjektet i Trikkeprogrammet er i rute og nå går arbeidet over i ny fase, ifølge Sporveien, som nå varsler om nattearbeid i Sandakerveien:

– Fredag 8. oktober blir det nattarbeid for å asfaltere og fjerne enkeltsporet til trikken. Det blir trikk på begge trikkespor gjennom helgen. Mandag 11. oktober blir det forberedende arbeider frem til klokken 23.00. Det settes inn buss for trikk fra klokken 20.00 og ut driftsdøgnet, i følge pressekontakt Tone S. Tuhus i Sporveien.

Stenger holdeplassen

Tirsdag 12. oktober blir det igjen nattearbeid, for å flytte enkeltsporet til trikken og oppstart ny byggefase:

– I den kommende byggefasen vil Sandaker senter holdeplass være stengt fra tirsdag 12. oktober. Holdeplassen vil være stengt noen uker frem i tid, frem til den oppgraderte Sandaker senter holdeplass kan tas i bruk. Plasseringen av holdeplassen vil som før være utenfor Sandaker senter. I perioden hvor Sandaker senter holdeplass holdes stengt, vil nærmeste trikkeholdeplasser være Grefsenveien og Torshov.

Planlagt ferdig i desember

Sporveien sier at de er bevisst på å holde antall netter med nattarbeid til et minimum, og forsøker etter beste evne å ta hensyn til beboere i området – blant annet ved å unngå å arbeide i innsovningsperioden mellom klokken 23.00 og 01.00:

ANNONSE

– De fleste arbeider legges til dagtid og på hverdager, men enkelte ganger må nødvendige oppgaver utføres når trikken er ute av drift. Vi vil takke alle beboere og næringsdrivende i området for forståelsen gjennom anleggsperioden, og vi håper alle vil synes at resultatet blir bra til slutt. Grefsenveien nedre-prosjektet er som helhet planlagt ferdigstilt i desember 2021.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE